Vékony társaim, gyertek (beszélgetés)
jó, hogy van ez a fórum!!
én 160cm vagyok és 46-47 kg között ingadozom. hiába eszek és eszek, nem bírok meghízni,,,,pedig azt mondják az okosok, hogy a második terhesség után meghízik az ember...hát én inkább fogyok...de inkább fent, mint lent.
Sziasztok!
Csatlakozom: 164/47 vagyok, jobb napjaimon 48. Az egész család rám van szállva, hogy miért nem eszem. Plusz imádtam, amikor a ballagási ebédemen közölték velem a rokonok, hogy egyek már többet, a ballagáson olyan szép nőies csajokat láttak... Azt hittem, rájuk döntöm az asztalt, minden vágyam, hogy 5-össel kezdődjön a mérlegen a súlyom, illetve hogy ne kelljen szivacsolni a melltartómat :)
A barátom imádja, hogy vékony vagyok, de én egyre kevésbé... Akármennyit, akármit eszem, sosem hízom, de anyai ágon nálunk mindenki ilyen, terhesség előtt és után is. Így jártam, ciciproblémára max. marad a műtét :)
Jaj,de örülök,hogy kezd benépesülni a fórum!
Én 54-el lettem terhes 72-vel mentem szülni(soha nem voltam ezt kivéve ennyi).Azóta 58kg vagyok.
És nem éreztem jól magam 72kg-al,tök torz volt a fejem.Kis pufi lettem.Pedig jó magas vagyok,175cm.
Sziasztok!
Én is 48 kiloval kezdtem a terhességem és 65-tel mentem szülni, kisfiam 4150g és 51 cm volt, szülés után 3 héttel már 54 kg voltam, majd sokáig 50. Azóta eltelt 10 év, lassan, idövel jönnek a kilók azt veszem észre, most vagyok 56kg és 173cm magas:-)
Sziasztok!
Örülök, hogy csináltatok ilyen fórumot :))) Én 18 hetes terhes vagyok és 51 kilo (172centi) :) Életemben nem voltam még ilyen "dagi", 48 kilóval kezdtem a terhességem :) Engem nem zavar, hogy vékony vagyok, egyedül azt utálom, mikor azt mondják: "fujj de sovány vagy, miért nem hízol?" erre szoktam mondani, hogy nem én vagyok sovány, hanem te vagy kövér :DDD
Én mindig azt mondom, hogy ez génhatározó probléma.
Egy duci hiába nem eszik semmit, akkor sem fogy..na most mi meg hiába zabáljuk fel a hűőt, akkor sem hízunk.Gyors az égetésük, nekik meg lassú. Ennyi a titok.
Sziasztok!
Én 45 éves vagyok, 2 gyerekem van, és 48 kiló vagyok!:)
Igazatok van, hogy nyitottatok ilyen fórumot, hiszen nem csak a duciknak baj az, hogy nem tudnak fogyni, hanem, például nekem is, hogy nem tudok hízni!:)Na..ezt jól leírtam!:)
Ja,és még valami.A meleget én könnyen viselem!
Ami nagy előny ilyen időben mint ami napok óta van.
gyertek töltsük meg élettel ezt a fórumot!
Minden téma érdekel mindenkitől.A fórum címén kívül is!
Sziasztok!
Igen csak a hasam nőtt terhesség alatt,meg a csipőtájékom.:-( 18kg-ot híztam a 9 hónap alatt.Viszont nem volt észre vehető mert még úgysem tűntem daginak,de persze a lábaim kivoltak a plussz súlytól.
Üdv Móni,mindjárt rákukk az adatlapodra,még most kávézok,kicsit nehéz éjszakánk volt, a lányhoz szinte óránként kellett menni.
Szia! Néztem a képeid,nagyon ari a kislányod. Ahogy néztem a képeket,a terhesség alatt is ,szinte csak a hasad nőtt ügye? Én 3 gyermeket szűltem,és most kb. 56kg vagyok. Azt hiszem szerencsés vagyok,sosem voltak súly problémáim.
Üdv.