Vegyes vágott előétel recept
A Vegyes vágott előétel hozzávalói:50 dkg vegyes vágott (csalamádé)
20 dkg gépsonka
20 dkg baromfi párizsi
20 szem olíva-bogyó
4 db főtt tojás
4 evőkanál majonéz
4 evőkanál tejföl
5 dkg reszelt sajt
A Vegyes vágott előétel elkészítési módja:
A csalamádét átöblítjük, kinyomkodjuk. A gépsonkát és párizsit vékony csíkokra vágjuk, a tojást kockákra és hozzáadva az olajbogyót, lazán összedolgozzuk a csalamádéval. A majonézt elkeverjük a tejföllel, s 2 villa segítségével beleforgatjuk a salátát, majd reszelt sajttal megszórva előételként tálaljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Bártfai Andrea, 2012. dec. 29. 20:48
A vegyes vágott előétel elkészítési módja és hozzávalói.