Vegyes bőrre milyen ránctalanitó krém a jó, ami nem tömi el a pórusokat? (tudásbázis)
3. 9bbecc13db (válaszként erre: 2. - 96e4cb8ca7)
2013. okt. 4. 16:41
Vichy Aqualia Thermal-t használok hasonló bőrtípusra.Könnyen beszívódik,igaz,ez nem ránctalanító krém.
Most vettem meg a szemránckrémét először,arról még nem tudok véleményt mondani.
2. 96e4cb8ca7
2013. okt. 3. 20:03
A 3. ikszen túl sajnos már a ráncmegelőzés-ránctalanitás is aktuális lett nálam. Viszont a bőröm annyira zsiros a T vonalban, főleg a homlokomon, hogy a hidratáló krémek 90%-át be sem szivja, pedig nem használok sokat és alaposan bemasszirozom. Volt olyan krém amit a reggeli arcmosáskor úgy mostam le az arcomról ahogy felvittem. De sajnos nálam is megjelentek az első ráncok és most keresek egy igazából, nem csak kamu ból könnyű arckrémet.
1. 96e4cb8ca7
2013. okt. 3. 19:57
Vegyes bőrre milyen ránctalanitó krém a jó ami nem tömi el a pórusokat?
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Melyik a legjobb ránctalanitó krém?
- Ti milyen ránctalanító krémet tanácsoltátok egy 30 évesnek, ami tényleg beválna?
- Mit lehet kezdeni a csecsemőkori mitesszeres és pattanásos bőrrel?Ki lehet tisztítani valahogy a pórusokat?
- Ki milyen magasfaktoru (20-30 SPF-feletire gondolok) arc és test kozmetikumokat ismer és használ?Nagyon érdekelnek a vegyes, problémás bőrre
- Vegyes bőrre melyik Martina Gebhardt arckrémet érdemes használni?