Vegyes bőrre melyik Martina Gebhardt arckrémet érdemes használni? (tudásbázis kérdés)
Köszi a választ és a segítséget!
Hát, eléggé nehezíti a dolgot, h itt zsíros, ott száraz, de amit írtál, az eszembe se jutott :)
Szerintem rózsakrém lenne a jó.
A zsíros arcbőrt tonikkal is lehet kezelni,vegyél ebből a termékcsaládot egy olyan tonikot amit zsíros bőrre írnak,kezeld ott,ahol kell,a krémmel pedig kenjed mindenhol.:)
Rózsakrém:
"Bőrállapot: A száraz, érzékeny arcbőr nappali (és szükség esetén éjszakai) ápolására szolgáló készítmény. Hatékonyan védi a bőrt a szélsőséges időjárástól és az agresszív környezeti hatásoktól. Nyugtat, harmonizál, hidratál, megelőzi a korai ráncképződést.Védi a bőrt agresszív időjárási és környezeti hatásoktól."
Zsályakrém:
"Bőrállapot: Zsíros, tágpórusú és tisztátalan bőr nappali, szükség esetén éjszakai ápolására. Tisztító, pórusösszehúzó, faggyútermelést szabályozó hatású készítmény, erősíti a bőr természetes sav-védőrétegét. A bőr fokozott méregtelenítésének és salaktalanításának igénye esetén is ajánlott."
Nekem nem problémás, csak a homlokomnál zsírosodik kicsit, az arcomon pedig így a hidegben érzékenyebb és szárazabb lesz. Nem tudok dönteni.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 55 éves vagyok, elkezdtem arckrémet használni.