Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!! (beszélgetős fórum)
Amikor húst eszel hússal. Én 3. hete nyüstölöm, de eleve imádom a húst :)
Neem, én nem baklavára gondoltam, hanem pl grillezett halra, kagylóra, tintahalra (kedvencem). De amúgy úgy vagyok vele, hogy a nyaralás nyaralás, ott igen is el kell engedned magad kicsit. De megpróbálom nem elengedni majd, mert most hozzászoktam ehhez és a lelkiismeretem zakatolna csak....
Vicces :) Én sem voltam nagyon kitartó, így most Atkinsezni kezdtem, eddig sikeres. És már most jobban érzem magam így 4 kg-val kevesebben...
Nyaralás még mondjuk nem volt, de ahova megyünk, sok a tengeri cucc, szóval nagy baj nem lehet :)
Én tegnap rosszalkodtam, de ez is a fejlődés jele, nincs lelkiismeretfurdalásom. :) Eddig, ha elcsábultam, akkor másnap egész nap zabáltam, mondván már mindegy. Most pedig folytatom a visszafogottságot és nyugodt a lelkem, mert kaptam olyat is, amire vágytam, de fel sem adom az alakformálást.
Én tegnap este munka és másfél óra angol után a létrán tornáztam...Szombaton nagytakarítunk és már megkezdtem a munkát.
Hajrá Mindenkinek, nem szabad feladni, ezt már én is felfogtam :)
mégis megvolt a mai mozgás, nem valami intenzív, de elkezdtem :D és nagyon jól esett :)
holnap is meglesz, egy óra biciklizés, elég erős pályán :D
szóval köszi a biztatást, már hallgattam is rád :)
nekem is, én is mindig benézek, de senkit nem látok. nem baj, akkor néha-néha feldobok egy-egy témát, hátha válaszol rá valaki :)
szóval. a tegnapom nagyon ott volt, ügyes voltam :)
a héten a meló miatt nem sokat eszek, de figyelek, hogy ne legyen túl kevés. :) a mozgás, hát eddig nem nagyon villogok vele, de most még az eső is betesz.
Én mindennap benézek, de magamnak nem irogatok. Ezzel az erővel blogot is indíthattam volna, vagy naplót írhatnék :)
Én heti egyszer mérem magam, az első mérés eredményes volt. Azóta is figyelek a kajálásra, egyre könnyebb. Neked?
Imádom a tengeri herkentyűket!!!!! Bármikor, bármennyit!!! Nem is kérek hozzá köretet, csak magába, vagy kevés sali. Annyira finom.
Én még a dinnye időszakot is imádom. Rengeteget meg tudok enni, és mint tudjuk, azt lehet dögivel :)))
a házi görögsali nagyon isteni :)
jó, a nem házi is :) most meghoztátok hozzá a kedvemet :D
hát az biztos, hogy nem szabad visszaállni az eredeti rossz szokásokra :) de ha segít valamicskét, legalább az úton elindulsz :)
sok sikert hozzá :)
Én most ettem csirkemellett görög salival:)
Ügyes vagy Dettianya, lehet, mégis ér valamit? :)
ensem azt mondtam, h bunozni kell :)
csak azt, hogy nem kell elasni magad amiert egyszer-egyszer becsuszik. tovabbi kitartast, es nem lesz bunozes :)
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Norbi kezdés holnaptól
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?
- Fogyókúra együtt holnaptól!
- Fogyjunk együtt holnaptól:) 2011.12.12 életünk egy új kezdete:) ki tart velem?:))))
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?