Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Varrónőt/barátnőt keresek (beszélgetés)
küld el,majd én megvarrom..irj privit,ha érdekel....
úúú basszus most nincs itt velem. Barátnőmnél van. Ő vele akartam megvarratni de feladta, azt mondta ragasszam...
le kell vágni a széléből és fel kell szegni,akkor semmi sem fog látszani belőle....fényképezd le és tedd fel,megnézem...
olyan a széle a függönynek, mintha tépték volna vagy nem tudom... Arra gondoltam, hogy szalaggal el lehetne takarni. Ha be lenne csak simán varrva, akkor is látszana, hogy csúnya. A szatén szalagra gondoltam...az majd eltakarja
ja akkor ez két ablakra lesz????
az utólsó mondatodat nem értem...
Nem a 145 a szélessége. Ekkorát tudtam venni. 120-as az ablak. Csak elég lesz....
A szalagot a széleire szeretném, mert szerintem nem lehet úgy levarrni, hogy szép legyen.
nálam barátnőknek egy tábla csoki...:)))
amúgy szerintem boltban olyan 3000ft kb..és akkor még olcsón megúsztad....
gondolom a 145 cm a hossza,nem???szélére,közepére is szalag????ezt mint egy szegő szélt képzelted el????
Igen. Bocsánat. Mennyibe kerülne megvarrniezt:
145x500 cm(ezt félbe: 2x145x250)
Széleire szatén szalag
Aljába ólomzsinór
Tetejébe ráncoló
Ja és dekor függöny
ha hozzám elhoznád,én tuti nem rontanám el,legalább is direkt biztosan nem és mert ez a szakmám,azért sem rontanám el...
ne haragudj,de tényleg hülyén jött le és eléggé félreérthető is volt.....
Nem akartam haszonlesőnek tűnni. Itt mindenki olyan barátságos és azért írtam azt amit. Természetesen fizetnék a varrásért. Az a baj ha idegenhez vinném, aki mondjuk nem igazán kedves tuti elrontaná és nem azt csinálná amit én szeretnék
én varró nő vagyok...
te meg egy haszon leső...
csak azért barátkozni,hogy varjon neked,ez milyen dolog????...
bocsánat,ha nyers voltam...
Keresek olyan barátnőt aki tudna varrni is. Függönyt szeretnék varratni.
További ajánlott fórumok: