Jajj nagyon jó :) én 9től akarok, még olyan 7-8 van hátra. A csokifüggőséggel van baj, bár arra jó módszert találtam igy nem kivánom. Csak az a baj, hogy a munkahelyemen van csoki és nem tudok ellenállni, még akkor is eszek hanem kivánom :D Van egy nagyon jó torna amivel nagyon szépen alakulnak a csajok a csoportban (facebookos), azt akarom majd elkezdeni, csak elég nehéz. Cserébe nagyon látványos az eredmény :) Gondoltam olyan -3 kg után nekiveselkedek, mert amugy 28perc az egész, nem egy nagy idő, be lehet szoritani a minden napokba.
Szuper! :) Én kb. 10 kg-tól szeretnék megszabadulni. Nagyjából együtt is kezdtük, nekem eddig 1,7 kg ment le. - csak, hogy a fórum témánál maradjunk :D
Látom picit kihalt a fórum, de én keresnék valaki akivel együtt kezdhetnénk diétába és szívesen megosztaná velem a tapasztalatait és noszogatna ha kell :)
életmódon igyekszem változtatni...leginkább elhagyva a tésztaféleségeket felváltva a mesterséges és egyszerű cukrokat az összetett és természetes cukrokra...
Persze mindkettő kell de nem mindegy milyen arányban...