Városban biciklizéshez kötelező a maszk? (tudásbázis)
Számomra sem egyértelmű, de sokszor futottam már el a rendőrség előtt, vagy szembe jött velem rendőrautó de nem szóltak rám, hogy maszk...
Futásnál a városban én nem hordom, de máskor és máshol, munkába, boltba menet, szabadtéren természetesen igen.
Ezt honnét veszetik? És nem kötekedés a célom, de naponta látom, hogy nem használják, és ott állnak a rendőrök is sok helyen figyelve a busz sávokra, de egyet nem láttam még, hogy megállítottak volna.
Igen, ha emberek közt haladsz el!
Lassan már én is allergiás leszek rá. Köhögök, ha hosszabb ideig rajtam van.
Meg vannak, akiknek felmentés miatt nem kell viselni, de hordaniuk kell(én) a fityetot a nyakukban. Néhány vevő nem hord maszkot, én akkor illenelmesen felajánlok egyet, erre vamalyeik ramformed, hogy a disz-es.
Pedig qrvara nem lehet az, különben, tudná, hogy hordalia kell a billogot.
Pont ez villant át az agyamon a múltkor, amikor a kutyával sétáltam és a világon senki nem volt az utcán, de egy közteres kocsiból kiszóltak, hogy a maszkom vegyem fel. Gondoltam mondom, hogy futok, de átléptem a 800 m távolságot a lakástól, nem szóltam inkább semmit, felvettem a maszkot. Legközelebb a papírt zsebre vágom, hogy bármerre mászkálhatok.
Akkor többet én sem hordom. Igaz, dolgozni járok, de bizonyítsák be.
A hozzászólásával igen, de attól még a tény az tény marad. Maszk nélkül zihálva,fújtatva futnak el mellettem, vagy helyben futnak a pirosnál, kerékpároznak, nincs benne logika, mit sok dologban nincs.
Tavaly arról volt szó, hogy kerékpározás és futás közben inkább még nagyobb távolságot kell tartani, mivel a gyorsabb haladás "nagyobb csíkot húz maga ", mint másfél méter... :)
Sportcélú kerékpározáshoz nem kell maszk.
Ugyan úgy fertőz,pár méteren belül.Egyetértek GLOBUS hozzászólásával.A párom olyan helyen teker ahol nincs forgalom.
Valószínű, hogy nem. Én nem látok a kerákpárosokon és a futókon maszkot.
Ha egyszer sem veszel-kifújsz levegőt, akkor nem.
Kötelező a maszk ha nem állok meg sehol, csak keresztültekerek a városon, hogy átmenjek a szomszéd faluba?
További ajánlott fórumok: