Mennyi idő alatt fogyhatok, napi 1 óra biciklizéssel? (tudásbázis)
Én a fehérje-szénhidrát-zsír egyensúlyra figyelek.Csirkemellet és halat eszem+táplálékkiegészítőket fehérjéből..Szénhidrátaim pedig a zabkorpa és a rizs.
Időközönként diétát is beiktatok,amikor mindent lemérek mérlegen.Napi 5-6-alkalommal eszem,este már csak fehérjét.
Mellette heti 4 alkalommal súlyzós edzést végzek és minden edzés után minimum 40 percet aerobozom.:)
Szia!Ami a legfontosabb,az az,hogy mit eszel.
Ha az étrended rendben van és naponta sportolsz,meglesz az eredménye,abban biztos lehetsz!!Viszont a legjobb eredményt úgy tudnád elérni,ha a bicajozás mellett súlyzós edzéseket is végeznél!
Terepviszonytól, kerékpártól, sebességtől, kalória beviteltől stb. függ az egész. Én ha kell letekerek 60-80km egy nap de volt már rá példa hogy 200km is megvolt(igaz utána csak állni akar az ember), de ha fogyni akarsz kitartás kell.
Este 18 óra után semmi kaja, kenyér félét, ha eszel nagyon minimálisat.
Soha ne egyél addig, hogy érezd jól laktál, többször keveset.
További ajánlott fórumok:
- 40 nap alatt lefogyhatok 5 kilót 1000 kalóriás étrenddel?
- Minden nap Norbi kick-box edzését ha végigcsinálom, és heti 3szor futok. mennyi idő alatt fogyhatok kb. 15 kg? Valaki fogyott vele?
- Ha lecsökkentem a napi energiabevitelt 500kcal-ra, 2 hét alatt mennyit fogyhatok?
- Mennyi idő alatt, mennyit fogyhatok az Atkins-el, ha mellette mindennap 30-40percet görkorcsolnyázok?
- Ha 4 hónapig 1300 kcal alatt eszek, egészségesen, napi sporttal, akkor mennyit fogyhatok? (167 cm, 80 kg)
- Mennyi idő alatt mennyit fogyhatok ettől a diétától ha napi 1 óra görkorival kiegészítem?