2-3 hét biciklizés és diéta mellett lehet fogyni 3-4 kg? (tudásbázis)
CSAK? Heti 1-1.5 kg? Szerintem ez nem kevés.
Ha csak a nyaralás miatt szeretnél megszabadulni ezektől a kilóktól és nem érdekel, hogy utána visszajön, akkor menni fog, de ha véglegesen, akkor szerintem ez gyors tempó.
én nem diétázom de elkezdtem járni fitnesz terembe - sajna nem tudok rendszeresen - de így is tökre látszik rajtam...
biciklizek, majd majdnem futólépés, majd twist, majd hasprés, majd megint bicikli...
nekem bejött - mi lenne ha rendszeresen tudnék járni!!!
Elég hatékony a szobabrinyó, de nekem túlságosan unalmas és monoton volt. Meg sem közelíti a szabadban történő, tényleges bicajozást.
TV előtt, vagy zenehallgatás közben azért nem rossz. De azt vedd figyelembe, hogy elsősorban az alsótestet formálja. Esetleg tekerés közben kézisúlyzóval edzhetsz felsőtestre is egy kicsit -ha szükséges. Sok sikert és kitartást!
... és diéta mellett lehet fogyni 3-4 kg?
7x7x60 perc !!!
Kinek mi a tapasztalata a szobabiciklin való edzésről? Hatásos? ÉN most vettem egyet, nyaralásig (hó vége) szeretnék látványos eredményt elérni! :)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin használata mellett mivel lehet fogyni?
- Lehet-e fogyni szoptatás mellett édességfüggőnek? Hogyan?
- Melyik az a diéta, amivel "jól" lehet fogyni, és mellette nem kell sokat sportolni?
- Szerintetek diétával és biciklizéssel le tudok adni pár kg-t, vagy mást is kellene tennem?
- Taposógép vagy szobabicikli a jobb, diéta mellett, ha fogyni szeretnék, nem izmosodni?
- Lehet a Slender you- val fogyni diéta mellett?