Várjak rá..? (beszélgetés)
Szerintem ne várj rá.
Ő talán szeret még?
Gondol néha rád?
Örülök! :))))
Az én kalitkám,mindig nyitva,és csak az egy Férfi zárhatja be,aki nekem kell! :)))) De addig is nyitva,mert az úgy nem gyere be,hogy Ő jobbra-balra tekereg,én meg csak várok!Várok én Rá,de addig élem az életemet is! :))))
menjen a régi és jönni fog az új!
Addig míg ezért sóvárogsz hiába kopogtat az új, meg sem hallod!
ÉBREDJ!!!
Sziasztok! Szerintem ne várj rá... Én is megtaláltam az életem párját, és egyszer csak szétmentünk. Pát hétig evett a fene, de azt mondtam toll a fülébe, ha menni akar akkor menjen. Elkezdtem ismerkedni. Aztán egy délután megjelent nálam, és azóta teljes a boldogság:)
Szóval, szerintem ne várj, mert túl rövid az élet:)HA még egyszer együtt kell lennetek, akkor újra összejön:) De ha nem akkor jobb ha tovább lépsz!!:) Vannak még jó pasik a világon;)
:XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mindig sikerül megnevettetned?)
És a kalandozás után visszatérsz a nyitott kalitkába?
húúú, azt mertem remélni hogy ki tudsz mozdulni a lakásból :O)))
az jó, én csak 160 :(( ha bemegyek a suliba elveszlek a gyerekek között, tavaly bementem az udvarra a keresztlányomhoz, rágyújtottam és az egyik tanárnéni rámkiabált hogy: dobod el de rögtön :O)))
Ha valóban szeretsz egy embert-ezt amit te itt javasolsz-ki van csukva, hogy megtudja tenni..
Mert a mámor és a szerelem nem egy idegen emberhez köti, hanem ahhoz az egyetlen egyhez.Örökre.
173 vagyok. :o( ... nem kilóban! :o(
;DD
ha 3 év nem volt elég ahhoz hogy újra összejöjjetek, akkor nem hiszem, hogy lesz még ebből vmi :(
viszont ha összejönnél egy másik pasival akkor könnyen rájöhetnél hogy mi is nála a helyzet :O))
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Akik augusztusra, szeptemberre nem várják, babásodjunk
- Akik nem várják, hogy megjöjjön februárban?