Vannak e rajtunk kivűl más élőlények e világon? (beszélgetés)
na pl.abban nem hiszek:)
jó lenne, ha léteznének koboldok is:D
mint Pumukli :) az olyan aranyos :)
Például valaki szerint léteznek manók is.
normális válaszokat vár szerintem a kérdező -.-
Sokkféle élőlény van. Nem mind az aminek látszik.
Sok ökör, marha és patkány van, akik valami genetikai mutáció révén, két lábon járnak és emberi külalakjuk van.
ezt akartam írni én is,
de azért vannak még bőven éldegélő lények, fajok, amiket nem nagyon ismerünk még
Igen!
Kutyák macskák,lovak,madarak,stb...................
én hiszek a szellemekben.. másban nem. de nem zárom ki, hogy ne lenne ufó, meg egyéb dolog.
REMÉLEM! Különben sok hűhó semmiért!
hát az ufot ami lehuzant asszem meg még kitudja mit...
és az 51-es körzet? mit rejteget a Nasa?
szerintem, Isten,az angyalok es az ordogokon[bukott angyalok]kivul nincsenek mas elolenyek.
Azért van egy két bizonyiték.
Kitudja..
Bármi elképzelhető.. bizonyítani már kevesen tudják..:)
Volt egy kolegám rég akinek a vállán volt egy 40cm heg,azt mondta,hogy egy gömbvillám ment be a szobájába és az okozta de faltól falig esett és kigyulladt a szoba.Kitudja igaz e.
Ugyanmáá, hogy lennének.:)
gömvillám-ról még nem is halottam, de most utána is nézek...
onnan még a fény se megy ki
engem a gömvillám érdekel,mai napig nem tudják mi ez....na meg a fekete lyuk...az egy összesűrűsödött csillag,de valami iszonyat ereje van..
Nem hát.Lehet idézni vannak akik nagyon nyomják,de csak illetve talán azttudom elfogadni aki a saját hozzátartozoját idézi meg hamár ezt csinálja.Idegen kobor szellemeket nem .
Azta:-)
A sógorom meg műköves és én is voltam a temetőbe sírokat fotózni a referencia albumába,de egyetlen egy szellemet sem láttam,sőt a fotókon sem:-)
De a lényeg ugyis az ,hogy miben hiszel,mekkora a fantáziád?,és képes e vagy valoban szellemet idézni ami teljesen felesleges.
Most megfogok mindenkit nevettetni! A volt férjem siráso volt .Utána lévö kapcsoatom a krematoriumba hamvaszto volt.A jelenlegi párom koszorukötö.Akkor kérdezed voltam e a temetöbe?:)))))))))))))ajajajajaj igen sokat voltam és éjjel is.De sajna nem találkoztam senkivel csak a Jozsival az ujj bizt örrel.:)))))))))))))))))))))))))))))))
Neten találtam pár érdekescikket ilyen érdekes különös lényekről..
. De biztos tudjátok ha tengereknek max csaka 10% át ismerjük..
Ki tudja milyen állatok vannak ott.. én már olvastam róluk érdekeseket.. De persze hiszem ha látom...
Hát elég nagy az univerzum el tudom képzelni.
Hát a szellemekbe igen is meg nem is.
Az a para:D Éjjel a temetőbe mászkálni..
Te láttál már temetőbe szellemet?
Ahogy érzed:)de kisétálhatsz éjjel a temetöbe is .
www.mommo.hu/media/Szellemidezes - 32k
További ajánlott fórumok: