Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Vaníliás almaleves 2. recept

Vaníliás almaleves 2. recept

A Vaníliás almaleves 2. hozzávalói:
40 dkg alma
1 evőkanál liszt
1 evőkanál vaníliapuding-por
5 dkg cukor
csipetnyi só
1 csomag vaníliáscukor
csipetnyi őrölt fahéj
1/2 citrom leve és reszelt héja


A Vaníliás almaleves 2. elkészítési módja:
A megtisztított almát vékony szeletekre vágjuk és 1,5 liter cukros,vaníliáscukros, őrölt fahéjjal, sóval és a reszelt citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük. Ezután a pudingport meg a lisztet kevés levessel simára keverjük, és a levest behabarjuk vele. A citromlével ízesítve, jól lehűtve tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A vaníliás almaleves 2. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook