Vaníliás almaleves 2. recept
A Vaníliás almaleves 2. hozzávalói:40 dkg alma
1 evőkanál liszt
1 evőkanál vaníliapuding-por
5 dkg cukor
csipetnyi só
1 csomag vaníliáscukor
csipetnyi őrölt fahéj
1/2 citrom leve és reszelt héja
A Vaníliás almaleves 2. elkészítési módja:
A megtisztított almát vékony szeletekre vágjuk és 1,5 liter cukros,vaníliáscukros, őrölt fahéjjal, sóval és a reszelt citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük. Ezután a pudingport meg a lisztet kevés levessel simára keverjük, és a levest behabarjuk vele. A citromlével ízesítve, jól lehűtve tálaljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2017. ápr. 6. 21:11
A vaníliás almaleves 2. elkészítési módja és hozzávalói.