Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Vaníliapudingos Raffaello recept

Vaníliapudingos Raffaello recept

A Vaníliapudingos Raffaello hozzávalói:
-0,7 dl víz
-10 dkg cukor
-12,5 dkg margarin
-20 dkg tejpor
-0,5 tk vanília aroma
-2 dl tej
-1 csomag vaníliapuding
-40 dkg kókusz
-10 dkg mandula


A Vaníliapudingos Raffaello elkészítési módja:
A vízből, a cukorból, az olvasztott vajból és a kevés aromából szirupot főzünk és kihűtjük. A pudingot a tejjel felfőzzük és kihűtjük. A langyos sziruphoz apránként hozzáadjuk a tejport. A lanygos pudingot a kész masszához keverjük. A végén 20 dkg kókuszt keverünk az egészhez. A masszát minimum 2 órát hűtjük. Gombócot formálva mindegyik közepébe mandulát nyomunk és kókuszba hempergetjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A vaníliapudingos raffaello elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook