Van valakinek tapasztalata a Margit Kórház fejlődésneurológiai osztályáról? (akinek a babáját kezelik ott!)) (tudásbázis)
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni ,a házi orvosunk azt írta az 1 hós kislányom papírjára hogy kisfokú izomtónus eloszlási zavar. Itt a neten rengeteg féle dolgot olvasok ,kérlek írjátok le ez mit jelent és hogy milyen tünetei vannak!!!
Segítséget előre is köszönöm!
Egyébként amiért érdemes odamenni, hogy tényleg vannak nagyon jó eszközeik és ezekkel sok mindent ki lehet szűrni, de csak ennyi, ami mellettük szól.
A tornájuk nekünk semmit nem használt, mi Dévényeztünk..
Sziasztok!
Ezt a vesztő helyet megjártam a kisfiammal, szörnyű két hetet töltöttünk ott, mert a Manóm elakadt a szülőcsatornában és emiatt kicsit oxigénhiányos lett, ami most már csak a mozgásában mutatkozik, mindent később kezdett csinálni.
Szóval, így utólag visszagondolva (már 2 év telt el azóta), én többé oda nem vinném a gyereket, ha ők lennének az egyetlenek az országban, akkor sem.
Bunkók az orvosok, akik egyes szülőknek azt javasolták, hogy inkább adják intézetbe gyereket, mert úgy sem lesz belőle semmi. Az egyik anyának mondták, hogy jobban járt volna, ha csak 30 percig élesztik újra a gyereket és nem 35-ig, mert most nem lenne ilyen problémája... stb.A gyerekemnek epilepszia gyógyszert adtak, közben nem is voltak EEG-vel igazolható görcsei, de a gyógyszertől lettek (szerencsére már kinőtte). Bocsi az összevisszaságért, de még most is felizgat az, hogy ez történt ott velünk. Ahogy kikerültünk soha többé nem vittem vissza a gyereket. A Bethesda kórházba kerestem egy nagyon jó orvost.
Én a Bethesdát javaslom, de szerintem ne csak az én tapasztalatomból táplálkozz, lehet nektek, tetszik majd a hely.
Szia, a babának semmit sem kell vinni,de szó szerint semmit. 1 db (korházi)textil pelusban veszik át,a babát.
Az anyukáknak biztositanak szállást,de 1-2 emelettel feljebb.
A légzésfigyelöt ha van azt kérik,ahogy haza mentek vissza is kapjátok.
Sziasztok!
Voltunk pénteken a fejlődésneurológián, fokozott izomtónus miatt javasolta a gyerekorvos, de hála égnek semmi baja, tornáztatni sem kell:) Megvizsgálták és jöhettünk is haza.
Azért nagy kő esett le a szívemről:)
Nem. Ő a harmadikon lesz, a te ágyad meg az ötödiken
Etetés időben leszel vele. Elméletileg lehetsz vele máskor is, de engem kiküldtek többször is, mikor végeztünk a hamival.
igaza van yoyamb-nak,a kicsi babákkal csak igy lehet bent lenni.
Van jó,és rossz tapasztalatom ,mert több orvossal is kapcsolatban vagyok a munkám során.
Van olyan akivel tavaly csúnyán összevesztem,és lám nekem lett igazam:)
De volt/van olyan is ,aki aranyos,kedves,itt az unokámra gondolok(a volt),és most is hordok oda gyereket,de ez a dr.nő nagyon kedves.
A pszihologusok,gyógytornászok kedvesek,velük nincs semmi gond,csak van egy dr.nő aki nagyon flegma ha nem ugy alakul a babád ahogyan ő elképzeli.
Megosztanád velem a tapasztalataidat? Elégedett vagy velük? Úgy érzed, maximális a segítség amit nyújtanak? Odafigyelnek rátok?
(Mi is járunk oda, de nagyon rosszak a tapasztalataink, félek, hogy nem jó helyen vagyunk. Azon gondolkozunk, hogy váltunk, de nem akarunk könnyelmű, elhamarkodott döntést hozni, ezért érdekelne mások tapasztalata is. Lehet, hogy csak én aggódom túl?)
További ajánlott fórumok:
- Győr Petz Aladár Megyei Kórház Szülészeti osztályáról vélemények, gondolatok
- Miskolc megyei kórház terhespatológiai osztályáról vannak tapasztalataitok?
- Debreceni klinika gyermek- vagy csecsemő osztályáról kérném, hogy írjatok tapasztalatokat
- Kinek mi a véleménye a Miskolci Semmelweis Kórház Pszichiátriai osztályáról?
- Vannak tapasztalatok a Jósa András Oktató Kórház szülészeti osztályáról?
- Dunaújvárosi kórház fül-orr-gégészeti osztályáról kérdeznék..