Van valakinek masszázsülése? Tudtok véleményeket mondani? A 35-40 ezresre gondolok. (tudásbázis)
7. Málnafagyi
2014. nov. 22. 09:07
Én is most gondolkodom azon hogy veszek.A barátnőmnél kipróbáltam és nagyon jó,csak nem tudom milyen márka volt nem néztem meg,de az övé 60000 volt.Ha az olcsóbb is tud annyit vagyis nem jelentős a különbség akkor én se adnék ki annyit érte.Kinek milyen van?
6. 09f202c37d
2012. jan. 11. 03:03
én nem rég vettem shiatsu masszázsülést és imádom :)) Miközben netezek, masszírozza a drága a hátam :D vibrál meleg és nagyon jól átmasszíroz! :)
5. verebtunde
2011. okt. 15. 13:52
Sziasztok!
Én Media Marktban próbáltam ki kb. az összes Homedics terméket. A 20e-től a 70e-ig nagyon jók, csak a masszírozás variálhatósága a különbség. Gondolkodom egy vételen, mivel nagyon sokat fáj, ropog a hátam, főleg a nyakam.
De látom, Ti is csupa jókat írtatok :)
4. ostkati
2008. szept. 25. 04:48
Nekem is van, én gyógyászati eszközöket árúsító boltban vettem 17 ezerért. Ugyan olyan mint a 40 ezres, isteni jó! Egy termékbemutatón próbáltam ki a 40 ezres, utánna döntöttem el hogy veszek egyet.
3. Huncutka84
2008. szept. 25. 00:23
Én csak a konditeremben szoktam használni aerobik után... 3 perc 1 százas de imádom:-))))
2. ejmi
2008. szept. 24. 23:26
Igen nekem van. Ráadásul akciósan vettem, féláron. Nagyon szuper. Minden nap használom. Az enyém görgős, csak olyant szabad venni!
1. fakata
2008. szept. 24. 23:12
Van valakinek masszázsülése? Tudtok véleményeket mondani? A 35-40 ezresre gondolok.
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Mi tesz egy nőt vonzóvá? (Nem csak külsőségekre gondolok)
- Ki mennyit iszik egy nap? (nem alkoholra gondolok)
- Segítsetek! A Régi legjobb barátnőmről piszkos témák krengenek! Nem merem a szemébe mondani, amit gondolok! Melyik oldalon állok?
- Nem merem senkinek elmondani mit gondolok, mit érzek,...