Van valakinek finom csirkepác receptje? Hidegen fogjuk enni majd az alsócombokat. (tudásbázis)
8. M_Marcsa
2010. júl. 8. 15:00
Fuchs fuszerkeverék csirkére
7. Márta1973 (válaszként erre: 1. - Zsizsmizs)
2010. júl. 8. 13:14
Fokhagyma,só,bors,majoránna,kakukkfű olivaolajban elkeverve.De natúr joghúrtban is lehet.Legalább fél napig hűtőben állni hagyni.
6. zsizsmizs (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2010. júl. 8. 13:12
Ok köszi.
5. zebracsikó
2010. júl. 8. 12:47
a bőre alá is kenj a pácból és legalább fél napig álljon.
4. zebracsikó (válaszként erre: 3. - Zsizsmizs)
2010. júl. 8. 12:46
frissel intenzívebb az íz, vigyázni is kell vele.
Pácba én inkább a szárítottat tezsem.
3. zsizsmizs (válaszként erre: 2. - Zebracsikó)
2010. júl. 8. 12:43
Friss gyömbér gyökér vagy fűszer?
2. zebracsikó
2010. júl. 8. 12:38
szójaszósz, fokhagyma, méz, gyömbér, csili kis olajjal összekeverve
1. zsizsmizs
2010. júl. 8. 12:05
Van valakinek finom csirkepác receptje? Hidegen fogjuk enni majd az alsócombokat.
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk a Hoxa portál receptjeiről
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Sós, alacsony szénhidráttartalmú ételek receptjei
- A balatoni sütödékben készült palacsintáknak mi a titkos receptje?
- Keresem a legtutibb palacsintatészta receptjét!!
- Ismeri valaki a HERŐKE nevű "süti" receptjét? Segítsetek.