Van valaki, akinek külföldön dolgozik a párja, testvére, szülője esetleg? (beszélgetés)
Szia!
Az én férjem is külföldön dolgozik.
A fiam születése előtt 3 héttel ment ki.
Neki is és nekünk az itthon maradtaknak is nehezek voltak az első hetek.Rám szakadt minden munka és itt volt a 2 gyerkőc is.Aztán mikor betörtek hozzánk akkor már rettegtem/rettegek az éjszakáktól :(A lányom először sírt hogy apa elmegy messzire,de aztán szép lassan megszokta.
De mindennek ára van.
Most már az a furcsa ha itthon van apa :D
SZia!
Az én párom most keres külföldi munkát, egy enlőre kevesebb, mint több sikerrel. Ha összejön, biztos nagyon nehéz lesz nálunk is, mert a fiunk két és fél éves, de nagyon anyás, és apás is.
Hol dolgozik a testvéred?
a testvérem most ment ki külföldre dolgozni,a kisfia(4) elég nehezen viseli,tesóm most itthon van,a pici el sem engedi,de pár nap és indul vissza,már eleve aggódik,hogy hogy fogja viselni a gyerek...nekem is fura,hát még családjának...havonta jár haza,valaki még később,úgyhogy ezt azért még ki lehet bírni,úgy gondolom,bár biztos rohadt nehéz....én még nem voltam ilyen helyzetben,még lehetek...
megkérdezte tőle a kisfia,hogy "-apa,azért mész messzire dolgozni,hogy nekem jobb legyen???.."
drágaság...;)
ha ilyen helyzetben vagy,és van esetleg gyermek is,hogy éli/éled meg????
További ajánlott fórumok:
- Segítség! A párom külföldön dolgozik!
- Kaphat-e hitelt Magyarországon az a belföldi személy, aki külföldön dolgozik és külföldi bankhoz utalják a fizetését?
- Nem vagyok egyedülálló, de egyedül élek - Külföldön dolgozik a férjem
- Anyukák, akik többnyire egyedül nevelik a gyermeküket/eiket, mert a párjuk külföldön dolgozik.
- Van itt, aki külföldön dolgozik, olyannal szeretnék beszélni?
- Külföldön dolgozik a férjem