Van valaki aki november végén szül? Homeos bogyikat szedtek? Miket? (beszélgetés)
köszönöm szépen a hasznos tanácsokat,
holnap jövök újra de most megyek mert leszakad a hátam.
szép álmokat mindenkinek :-)
Ezt a két bogyót normális lefolyású terhesség végén spontán induló szülésnél, a fájások elindálásától lehet szedni.
Szülésre felkészüléshez az Arnica montana 9CH ( vérzésmegelőző, utolsó 2-3 hétben) és Ignatia amara 15CH (izgulás, gyors szívverés ellen) alkalmas.
a bogyikat csak szülés elött lehet elkezdeni pár nappal? vagy is a kiírt időpont elött?
Én úgy tudom hogy 34-36 héttől már el lehet kezdeni vagy is most ezt olvastam.
köszi,
a csomagoláson nincs rajta, sajnos.
Szia Éva,
Én májusra várom a második Kincsem. Homeopátiás bogyókat szedtem (és most is fogok) és 40 héten keresztül könnyű, gyors szülésre készültem. Nekem bejött. :-)
A málnalevélteát a 36. héttől ihatod.
Én annak idején gátmasszázsolajat is használtam. NEM masszirozzuk!!! Nagyon gyengéden simogatjuk!
Caulophyllum 5CH és Cimicifuga racemosa 5CH készítményeket a szülés előtt kb 2-3 nappal kezdtem és a szülőszobában is szedtem. Kb 1/2 óránként 5 bogyó felváltva.
Minden jót!
Mágika
én szeretnék csak a pszicho háttere miatt is.
de majd kiderül.
Szia.
Én úgy gondoltam,hogy semmit sem fogok bevenni vagy meginni.A málnalevél teán gondolkoztam,de kicsit tartok tőle,nehogy idő előtt hasson.
köszi szépen. :-)
Nekem az első lesz de nagyon nagyon félek. Pedig erős akaratú csaj vagyok vagy csak gondolom :-)
Köszi Babu :-)
málnalevél teát akarok inni de nem tudom mikor is kezdjem el. Már most elkezdeném.
Különben gratulálok, és könnyű szülést kívánok neked, valamint jó egészséget neked és a picinek is.
A menyem nov. 12-re van kiírva a 3. babával. Az elsők ikrek lettek.
Szia Éva!
A terhesség utolsó hetei felé kezdhetsz málnalevél teát inni, ez segít majd a tágulásnál. Ha hamarabb hallottam volna róla az első szülésem alatt nem repedtem volna össze-vissza!
Szülés utánra van homeopátiás pellet (a nevére már nem emlékszem), ami segít, hogy hamarabb gyógyulj.