Van tippetek a békés anyós- meny viszony fenntartására? (beszélgetés)
A mama szerintem nagyon gyerekes ezzel a "hátad mögött ellened uszítom a fiamat" hozzáállással. Ugyanakkor a férj is elég...papucs. Én még nem hallottam, hogy egyszer is kiállt volna a felesége mellett, amikor a mama épp támadta. Visszamondja az asszonykának, aztán kész, ezzel le is tudta a kötelességét. :(
Én inkább már férjhez sem megyek! :)
Nekem nincs.
Mondjuk én már nem is akarok változtatni az iszonyunkon, bocs, szóval a viszonyunkon.
Szerintetek hogy lehet egy anyóssal "normálisan" viselkedni? A kedves mama például a meny szemébe vigyorog, meg kedveskedik neki, de a háta mögött sandán néz rá, és a fiacskáját is bőszen nyaggatja, hogy ez a kapcsolat "senkinek sem jó".
Tehát látszólag nincs semmi baj, a belső feszültség azonban egyre nő.
A kedves meny mindennek ellenére a béke híve és nem szeretne galibát, csak sajnos a férjecske kissé "anya-mániákus" és sokszor el is hiszi azt, amit a mama mond.
Félreértés ne essék, nem az én történetem, csak egy közeli nagyon jó barátnak szeretnék segíteni.
Köszönet a válaszokért! :)
További ajánlott fórumok:
- Kb. mennyibe kerül egy 170 nm-es ház fenntartása vidéken? Semmi luxus, csak az alapdolgok.
- Egyházi fenntartású iskola vagy sem?
- Költözködés. Albérlet fenntartása?
- Érdeklődés fenntartása
- Mennyibe kerül ma egy 50 nm-es panel, és mennyi egy 30 nm-es (garzon) panel lakás fenntartása mindennel együtt és ebbe mik tartoznak bele?
- Megéri fenntartani 2 számítógépet?