Van profi séf közöttünk? (beszélgetés)
Megéheztem!
Nyáron nagyon szeretem a pácolt,grillezett húst,kovászos uborkával,héjjában sült burgonyával.
abszolút.
kapható minden nagyobb közértben, kotányi is-talán üveges verzióban inkább.
én így szoktam kb:
Zöldbors mártás
Mártás:
só
1-2 evõkanál mustár
8 cl konyak
4 dl tej
4dl tejszín
A zöldbors mártáshoz serpenyõben vajat olvasztunk, ebben a zöldborsot kipattogtatjuk (addig pirítjuk, míg elkezd pattogni). Kevés liszttel megszórjuk, tejjel és tejszínnel felengedjük, kiforraljuk. Sóval, mustárral, kevés konyakkal ízesítjük
amit gordon csinál, az mindig véres
én medium well szeretem
már én is gondoltam hogy megkérdem a szakácsot, de tuti úgyse mondja el :)
Én a champion nevű sport pubban vagy étteremben ettem isteni stéket.
na, ez engem is !!
egy heti pácolás után is sikerült keménynek maradnia
a kedvenc éttermünkben, a Pampas-ban (AJÁNLOM!) szarvasbélszínt szoktam enni, olyan puha omlós, mint a vaj, pedig én nem véresen kérem!
Rejtélyes nekem is.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit mondanátok neki hogy megértse, hogy most nem lehet több közöttünk?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- A lányom 23 hónapos, közöttünk alszik, van valami tippetek, hogyan szoktassam ki a nagyágyból?
- Van jogász szakember közöttünk?
- Emlékezzünk nagy, magyar színészeinkre, akik már nincsenek közöttünk.
- Van-e közöttünk ügyvéd, aki segítene nekem végrendelettel kapcsolatban?