Van olyan program, amivel automatikusan beindíthatom a gépemet X időben? (tudásbázis)
Örülünk,h sikerült és sztem mindketten szívesen segítettünk. :)
Ha az ember benne van egy problémában,legtöbbször nem látja át csak miután kikerült belőle. Ezért van az,h utólag mindig könnyű okoskodni. :)
Szép napot!
Minden OK! Nagyon-nagyon köszönöm!! Abszolút önképző vagyok, így minden segítség nagyon építő számomra.
Egy általános észrevételem: mindig a legegyszerűbb dolog a megoldás, de sajnos csak utólag derül ki, hogy AZ volt a legegyszerűbb..
Perpill a frissítés (bár ez sem ment volna, ha nem tudnék eleget..)
Mégegyszer: őszintén köszönöm Nektek!
Szívesen! :)
A túlmelegedés is közrejátszhat,ezért kell a modemet lehetőleg szellős helyen,tehát pl nem asztal alatt tartani.
Bár azért mostmár talán figyelnek arra,h ez ne történjen meg,lévén a kábelmodemek egész nap és éjjel is mennek.
Köszönöm szépen a segítséget, úgy néz ki, a driver frissítése segített.
Bár a modem is elég forró, kezdetektől fogva..
Szóval a napokban kiderül, hogyan viselkedik a gép, és ha jó lesz, jövök Nektek hálálkodni! :)
Én azért gondoltam a túlmelegedésre, mert időben kvázi periodikusnak tűnik a szakadozás, és az újraindításhoz szükséges idő lehet elég ahhoz hogy "kihűljön", ezért azt a látszatot kelti mintha az segítene.
A driver hiba kicsit valószínűbb.
Elöljáróban:
Valamiért nagyon gyakran megszakad a netkapcsolatom. Van úgy, hogy 5percenként és ekkor nem elég rákattintani a net ikonjára, hogy újra csatlakozzak, hanem újra kell indítani a gépet, és csak úgy sikerül.
Szóval, amikor a napokban azzal próbálkoztam, hogy automatikusan kapcsolódjak a netre, bejelöltem az Internet beállításokban az Automatikus tárcsázás-t, a Név, jelszó.. bekérése-t, és pontosan már nem is tudom, mit, de sikerült elérnem, hogy beavatkozás nélkül induljon a net. Na igen ám, de ekkor jött a régi problémám, hogy ismét megszakadt a kapcsolatom. Ekkor rákattintottam a Csatlakozás-ra és jéé, újraindítás nélkül sikerült kapcsolódni, de valószínű, ezzel a kattintással értem el azt is, hogy ismét nem csatlakozik automatikusan a netre a gép, ha újraindítom.
Van még 1-2tippem, hogy mivel próbálkozzak még, pl. hogy behúzom az indítópultba a net ikonját. Ez jó megoldás lenne?
Remélem, érthető voltam, bocsánat, az össze-visszaságért!
Azt szeretném, hogy az internet automatikusan elinduljon, amikor a gépem bekapcsolom. Semmi katt..
Kábelnetem van.
Egyszer már sikerült elérnem ezt pár napja, de valamit elnyomtam.
Zseni vagy, köszönöm! Ki is próbáltam..
Lehet egy másik kérdésem is? Itt vagy priviben?
"Little known BIOS features: Wake up a computer on a schedule"
There should be an option called “Resume by alarm”, or “Wake-up on RTC”.
További ajánlott fórumok:
- A házastárs automatikusan adóstárs e?
- Ha a munkahelyetekre új ember érkezik, automatikusan kedvesek vagytok vele?
- A gyed utánni gyes-t meg kell igényelni vagy automatikusan fogom kapni?
- Nem kaptam adóvisszatérítést automatikusan
- Gyed után automatikusan jár a gyes, vagy igényelni kell?
- A gmailre hogy lehet beállítani automatikus választ a bejövő levelekre?