A gmailre hogy lehet beállítani automatikus választ a bejövő levelekre? (tudásbázis)
De miért nem írod meg hogy mit nem értesz szívesen segítünk. Ha nem kéred akkor nem tudunk segíteni.
Én már 3 éve gmail -ezek , de a visszaigazolást én sem tudom, hogy hol kell.
Hiaba nyitja ki az ember a szemet lehet hogy akkor se erti.Konkret pelda velem magyar iskolaban jartam 10-ig es sok mindent nem ertek a kifejezesekben,vegig mentem a gmailon es sok helyen nem tudtam melyiket jeloljem be.
Az egyik forumon kertem segitseget nagyon kedvesek voltak segitettek de nem tudtam kigabajodni melyik szo mit jelent,vegul kertem a kepernyot fenykepezek le es igy tudtam boldogulni vegul a magyarszo-angol-roman igy irtam ki, en magamtol jottem ra a dolgokra csigalepesben haladok de igy is jo.
Engem az érdekelne,hogy ha küldök egy levelet gmailről,akkor,hogyan tudom megnézni ,hogy elolvasták-e.Van iyen opció,hogy be lehessen ezt állítani?
A freemail az visszajelez,ha elolvasták az üzenetemet,de az olyan lassú ,mint a tetű,jobban szereten a gmailt.
Ha nem tünt volna fel, nem is értettem, hogy mit jelent ez a meghatározás, hogy "automatikus válasz".
Van nekem embereknek automatikus válaszom szóban, de én nem írásban.
Erről beszéltünk, nem az olvasási képességemről!
Ne cikizz! Nem lehet mindenki olyan okos, mint te vagy!
De biztos találnék olyant, amire én kapásból tudnám a választ, te meg lesnél és nem értenéd.
További ajánlott fórumok:
- A házastárs automatikusan adóstárs e?
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- A netes böngészőben hol tudom beállítani, hogy megjegyezze kereséseimet és automatikus bejelentkezéseimet?
- Gmail esetében hol kell beállítani, hogy az odaérkező levelek automatikusan továbbítódjanak egy másik email címre?
- Google Talkon hol kell beállítani, hogy hangot is adjon, amikor a gmailre jön egy levél?
- Hogy tudom beállítani, hogy a Mozilla Firefox ne frissítse magát automatikusan?