A házastárs automatikusan adóstárs e? (beszélgetés)
Neharagudj!!!! Nem bántásdiból írtam:))
Valamelyest én is értek hozzá. Igaz nem jogi oldalról, hanem a banki oldaláról. Ez ugyan lényegesen kisebb szegmense a problémának, de a lizing, kölcsön, kezes, adós, adóstárs definiciója nem idegen számomra.
Írtam is, hogy tulajdonképpen nem más tolllai....
Elnézést, ha megbántottalak!
Értem:)
Igen, még mindig nem alszok:))
Lakásokat nézegetek:) Lakás projekt indul:)
Na, de most már tényleg megyeg:))))
Jó éjt!
Akkor ezt meg is beszéltük!
Az viszont tény, hogy ez a lízinges dolog a te hsz-odból ugrott be nekem is!!!
Anonimának pedig azt köszöntem meg, hogy küldött valami okosat privátban a fórumnyitónak, amit valaki olyan írt, aki szintén otthon van a témában.
Jól elmentél aludni!!! :DDDDDD
Csak nem az éjféli DÓt várod? Mert én igen... :D
Én sem utálkozni akarok.
Csak arra akartam kitérni, hogy én ezt a 64 es hozzászólásomba:
"A lizingelt autót is ezért nem lehet végrehajtás alá vonni, hiszen a tulajdonos nem te vagy, hanem a lizingcég, így az autó az ő tulajdona!!!! Te csak az üzembetartó vagy.
A kölcsönből vásárolt autónál a tulajdonos és az üzembetartó is te vagy, a bank pedig "jelzálogot"jegyzett be az autóra, mint a lakásoknál."
Ezért nem értem miért gratulálsz Anonimának. De biztos meg van ennek is az oka:)
Csak egy kicsit zavar, ha mások tollával akar valaki ékeskedni. nem mintha ez az én érdemem lenne, hiszen én csak leírtam, amit tudok:)
???????????
Ha akkor írtál volna, neked is hasonlót válaszoltam volna. De mostmár jusztse fogok.
Jó éjt! (Ezt pedig mindenféle negatív felhang nélkül, mert nem vagyok utálkozós típus.)
Én is megyek aludni.
Jó éjt:)
És nem azért, de szerintem az érdemben történő segítség részemről volt, de azért veregessétek egymás vállást:)))
Én is örülök.. Jóéjt! :)
Mentem aludni!!! :)
Pussz Szilvi! :)
Na, akkor legalább tényleg nyugodtan alhatsz... :DDD
Nagyon örülök, hogy végül jó kerekedett ebből az egészből!
A szerződés szerint csak "Kölcsönbevevő" vagyok, tehát lízing !HÚÚÚ!
Jó éjt, köszi mindenkinek, sokat segítettetek!
A törlesztő részletből és az önrészből nem derül ki! Nézd meg a forgalmit, vagy a szerződést! Tulajdonos....
Üzembetartó....
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Más is van hasonló helyzetben? Szerető kontra házastárs?
- Ha a munkahelyetekre új ember érkezik, automatikusan kedvesek vagytok vele?
- A gyed utánni gyes-t meg kell igényelni vagy automatikusan fogom kapni?
- Házastársak automatikusan adóstársak is? Jogi gyakorlatban jártasak kérlek segítsetek!