Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak (beszélgetés)
Sziasztok!
Én hímzett törölközőt szeretnék sok családtagnak ajándékozni. Viszont nem szeretném rendelni, hanem szeretném látni előtte és úgy megvenni. Ezért az lenne a kérdésem, hogy Budapesten tudtok olyan helyet, ahol lehet venni? Elsősorban az Örs vezér tér környékén járok, de máshova is el tudok menni. Pár éve nagy sláger volt, szinte mindenhol lehetett venni, de most nem látok sehol.
Rövid együttjárás után még csak olyasmit érdemes, amit megeszünk, megiszunk, elfogyasztunk. Még nem érdemes emlékeket gyűjtenünk.
Ha komolyodik a dolog, akkor könyv, amibe ajánlást lehet írni. Uram bocsá' verset is. :)
Remélem, hogy az anyányi és apányi fiatalok már leszoktak a plüssállatokról. :D
Én jónak tartom az albumot, hiszen a karácsony a szeretet ünnepe is. Különösen, mert kamionsofőr és sokat van távol. Karácsony utáni első útjára már magával is viheti és kellemes emlékeket fog benne idézni.
Én kb.ennyi idősen papucsot is vettem a férjemnek, akinek viszont volt hozzá humorérzéke. ;)
Nem tudom, hogy milyenek, mert tapasztalatom az nincs, de esetleg egy okosóra a párodnak?
Ez a könyv valóban helyes, de én is inkább évfordulóra adnám :)
Kolléganőm nagyon helyes kis fotókönyveket csinált pl egy nászútról, meg nyaralásról, de egy rövid kis hollandi látogatásról is, de ezek olyan kis emlékkönyv félék amit ha ajandekba szánsz,akkor inkább tényleg evfordulora legyen :)
Sziasztok!
3,5 hónapja tartó együttjáráskor mit lehetne karácsonyi ajándékba adni egy srácnak?
Szerelmesek, még tanulnak egyetemen, mindkettőnek megvan a privát szférája a szülőknél még.
(Rokon lány, és engem kérdez, de tényleg nincs ötletem.)
Aki tud valami jót, köszönöm előre is.
Köszi szépen Cilumiluci! Van pár pendrive-ja, mert az informaitikai beállítottsága megvan, de nagyon jó ötlet!
Vitaminb! Köszi szépen! Már néztem ezt a weblapot, itt látszik is a leírásban, hogy ragasztást igényel. Ez is nagyon jó! Igaz, én vmi naon menő járgányra gondoltam, mint pl egy acura nsx. De ha nincs, akkor talán ezzel is megbarátkozom :-)
Én szeretem az ilyen kis kreatív dolgokat. Szerintem jó ötlet. Az ilyen meglepetéseknél az a kérdés, hogy a másik fél mennyire díjazza. Van aki nagyon oda tud lenni az ilyen dolgokér, van aki bénának tartja.
Én barátnőm születésnapjára csináltam hasonlót, csak az videó formájában volt. A kezdetektől, a megismerkedésünk napján keresztül, az együtt töltött bulik, kirándulások,élmények... idézetek, és természetesen zenei aláfestéssel. Ő nagyon meghatódott rajta. Akár mikor megnézi, pityereg.
Sajnos én egyedül töltöm a karácsonyt :(
de mindig is gondot okozott az ajándék vásárlás. Nem szeretek meglepetés ajándékot venni mert félek hogy nem tetszik annak aki kapja.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek nőknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek férfiaknak
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?