Van olyan ismerősötök, aki telefonálás közben nem csak rád figyel? (beszélgetés)
Hihetetlen probléma.
Köszönj el, és tedd le.
Vagy azért hív, mert meg szeretne kérdezni egy adatot, elérhetőséget, telefonszámot, akármit. Megmondod, erre azt mondja, várjon, hozok papírt, tollat 🤣🤣 Annyi sütnivalója nincs, hogy előre odatenné, holott pontosan tudja, hogy mit fog kérni... mennyi ilyen van!
En a pénztárnál is felhúzom magam. Tíz percig áll a sorban bambucija, mozizik nyálcsorgatva, amikor a pénztáros mondja az összeget, akkor kapkod zsebhez, táskához, kártyához, telefonhoz. Csak lassan, nyugodtan, ráééérünk🤣🤣
Ismerőssel, baráttal, szülővel minden további nélkül csinálunk mást is közben. Az nem zavar.
De pl én ügyfélszolgálatos vagyok, a hívó fél bediktál valamit kb 2 perc alatt. Olyan valamit ami utána hivatal felé van továbbítva. Tehát jó lenne ha érteném mit mond. És rengeteg olyan van közte aki eszik közben, wc-zik, lehúzza a wc-t, csörömpöl, pakol, ládát húz-tol, ásít, böfög! Na azoktól kivagyok. Tényleg nehéz 2 percig egy helyben állni és bediktálni az adatokat? Az ő érdeke is lenne, mert ha elírom, akkor a hivatal visszadobja.
Az már csak hab a tortán, amikor olyan telefonról hív aminek már rossz a mikrofonja. Kb a kaputekefont is használhatná. 😒
Engem nem zavar, legfeljebb akkor, ha a csörömpöléstől nem hallom, hogy mit mond a másik, bár ezt ilyenkor jelezni szoktam. :)
Ezt a tesóm szokta csinálni. Mosogat közben, nekem meg kiszakad a dobhártyám. :)
Regen egyreszt draga volt a telefon, eszukbe nem jutott az embereknek orakon keresztul beszelgetni.
Nekem is van olyan ismerosom, aki sose er ra talalkozni, de heti 3x2 orara felhivna....
Van, amikor fel se veszem, es van amikor tenyleg fozok, takaritok, mert nincs idom a kanapen ulve 120 percig hallgatni, hogy mi volt a munkahelyén vagy h milyen pasikkal chatel.
Ha a fonokom hiv, vagy vki olyan temaban, ami fontos, akkor nyilvan az mas.
Ne haragudj, de részemről egy oltári baromság amit írsz.
3 gyermekem van, szusszanyásnyi időm sincs.
Nyílván ha hívom barátnőmet, szüleimet kihangosítva, mert nem csak teszek veszek, főzök, de figyelek a 3 gyerekre is.
Senkit nem zavar, mert ettől függetlenül figyelek a beszélgető partneremre is. Nem tehetem meg hogy leülők trecsizni csendben órákat..
Nyílván ha ügyet intézek, megpróbálom úgy időzíteni, hogy a gyerekek aludjanak épp, ha halaszthatatlan akkor viszon megkérem őket, hogy kis ideig legyenek halkabban.
Ha evés közben hívtam valakit, akkor később visszahívom, ez alap. Nem hallgatom a kanálcsörgést és nem zavarom. De figyelek arra, hogy ne ebéd- vagy vacsoraidőben telefonáljak.
Egyébként pedig pont ez a mobiltelefon lényege: nem kell egyhelyben állni a drót végén, a kagylót tartva. Szerintem teljesen természetes, hogy egy hétköznapi hívás közben, főleg barátok, családtagok közötti beszélgetés alatt mozgunk, teszük-veszünk. Persze csak bizonyos határokon belül.
Sőt, ha videohívás van, viszi mindenki a telefont magával, ha dolga van, jön-megy a lakásban, vagy az utcán. Ahol éppen érte a hívás. Nincs ebben semmi bántó.
Nyilván van az a helyzet, vagy mondandó, amikor megáll az ember és csak a hívó félre figyel.
Ez az ismerős vagyok én.
Meg is őrülnék, ha telefonálás közben haptákban kéne állnom.
Nyilván ha olyat mond, hogy fontos vagy valami, akkor az más.
További ajánlott fórumok:
- Ha csak Update 1-es kódú ételeket eszem, akkor le fogok fogyni vagy oda kell figyelnem a mennyiségre is?
- Elég, ha az ásványvizeknek csak az alacsony nátriumtartalmára figyelünk?
- Nem csak fiúk figyelmébe ajánlom: minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll?
- Létezik, hogy nagyon érzékeny a bőröm, vagy csak a körmösöm nem figyel oda?
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- A Skype-on való telefonálás kifizetése csak euróval történhet?