Ha csak Update 1-es kódú ételeket eszem, akkor le fogok fogyni vagy oda kell figyelnem a mennyiségre is? (tudásbázis kérdés)
Egyik ismerősöm így fogyott le.
Csak Norbi Update 1-et evett mindenből, kb 20 kg-ot leadott, néha futott, de nem volt jellemző. viszont hasa azért maradt, de ha úgy veszed sikerült neki lefogynia.
Sokan azt szajkózzák nekem is, hogy 70% diéta,30% sport.
De ha eddig nem sportoltál és rászánsz minimum napi 1 órát a tornára,akkor is sikeres lehet, ha nem diétázol. Ha mondjuk mindenből egy maréknyit eszel és nem púposan,napi 5x az már félsiker! Lényeg, hogy lefekvés előtt nem szabad enni.
Mindenből kevesebbet kell enni, amit eddig ettél,annak a fele, sok sok zöldség, gyümölcs(bár gyümiből sem mindegy,hogy mikor, pl banánt csak reggelire szabad, szőlőt is)
A párom 6 hét alatt 15 kg-ot fogyott. Mozogni nem mozgott (akkor még), többnyire csak Update1-es kajákat evett, kettesből csak nagyon keveset, az többnyire teljes kiőrlésű (de nem szénhidrát csökkentett) kenyér volt.
Most edzőterembe jár tavaly nyár óta, annyiban figyel az étkezésére, hogy sok fehérjét eszik, cukrot egyáltalán nem és valamennyire odafigyel a szénhidrát bevitelre (mármint arra, hogy kevés legyen). Így is lement róla a felesleg, meg a mozgás miatt izmosodott is.
Magyarán szólva: a Norbi diéta nem egy egyedi, szenzációs felfedezés, az is csak a szénhidrát csökkentésről szól. Viszont nagyon jó segítség az, hogy a kódok alapján tudsz enni és nem kell minden kajánál számolgatni a ch-t, meg vizsgálgatni. Amikor a párom Norbi diétázott, akkor mi a kis kódos könyvvel jártunk vásárolni. Nagyon jó volt, hogy abba márkákat is, így tudtuk, hogy pl. melyik joghurtot, stb... vegyük. A kész kajái drágák, de amikor az embernek nincs kedve magának csinálni, akkor egyszer-egyszer belefér. Ez is egy kis segítség.
DE azért azt is hozzátenném, hogy az Update1-es kajálás nem egyenlő az egészséges étkezéssel. Igen sok dolog van, ami a kód szerint megengedhető, viszont baromira egészségtelen. Ilyen pl. a virsli, most fejből más nem jut eszembe.
Ehetsz az 1-es kódú ételekből nyugodtan, nyilván egyszerre nem két grillcsirkét, hanem felet zöldséggel vagy savanyúsággal. Egy bizonyos idő után a szervezeted megszokja és nem is kívánod állandóan az ételt. Én már jól lakom egy csirkecommbal és egy tányér salátával, el vagyok vele 4-5 órát. Egy hónap alatt 6 kg-t fogytam 1-es kódú ételekkel és tornával (Zónázok Péntek Enikővel, edzésterv szerint).
De nem Norbi Update ételeket rendelek, hanem egy kicsit utána olvasgattam és én magamnak készítem el az egészséges kajákat.
Sziasztok!
Jómagam is teljes életmódváltás alatt vagyok.Fogyni szeretnék!
Én a Norbi-elv alapján,de nem az ő termékeivel étkezem.Emellett fogyok!!!
Reggelire a Dia-wellness CH csökkentett lisztből készült sk. kenyér..,de mindenben keresem a ch csökkentett verziót,ill. igyekszem kevesebb zsírtartalmú ételt enni. Mindenből a cukormenteset! Jól vagyok! Tényleg jó érzés,ha az ember nem pörög fel a sok cukortól!
Ja,és nem számolom a kalóriákat! :)
Elolvastam a válaszokat...
Nos, egyetértek velük... ha figyelünk a mennyiségre, fogyunk.
Csak... Ehhez mi a francnak Norbi U1? Ha nem viszünk be kb 1200-1800 kcal-nál többet (nyilván testsúlytól, nemtől, edzettségtől függően, kinek mennyi..) fogyni fogunk, akkor is ha nem U1-es kajákat eszünk...
Félreértés ne essék, annak aki cukorbeteg vagy inzulinrezisztens, Isten áldása Norbi, de az 500 kcal /100 gramm pogijától azonos mennyiségtől nem fogok jobban fogyni, mint a 380 kcal / 100 g sima pogitól, ha azonos mennyiséget eszek, és kb. negyedannyiba kerül.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e valaki update 1 kenyér receptet kenyérsütő géphez.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Ha kipróbáltad volna, nem írnád hogy nem működik.
Mert igenis működik. és még csak meg sem kell venni hozzá az pdate kajákat, hanem csak a kódokat betartani.
Sziasztok!
Szia Kedves lacipapa!
Neked lehet szélhámosságnak tünik de hidd el hogy nem az! Nem foglak gyözködni hogy miért nem de én csak ezzel fogytam és mellékesen irom hogy 2 honap alatt 8 kg ment le ami igen szép(torna nélkül) és nem éhezek az ételek igen drágák nála de ezt minden updates tudja nem kötelező meg venni azokat amit ö árul elég ha csak be tartjuk a kodokat és ugy is lehet fogyni!ha nem tudsz valamit akkor miért írsz ki hülyeséget?higyétek el nagyon sokat ki probáltam már mind vizsa is jött ez a legjobb eddig és igen soknak is bevált!
Szép napot!
Sziasztok!
Én is update 1-es ételeket fogyasztok. Megrendeltem Norbi update1 cipóját, és néha sütit is kérek. Nemrég kezdtem, fogyni még nem sikerült, de remélem össze fog jönni.
SziastokT
zsanetth
Lenne egy pár kérdésem hozzád
Te menyit fogytál az u1 ? vagy egyáltalán ezt etted ? menyit ehetünk meg pl 1 evésre a virsliböl? vagy párizsi vagy ami ott szerepel?
irnál egy párat ha már te ennyire értesz hozzá? még uj vagyok 3 hete csinálom elég jol birom kenyér nélkül a torna sajna valahogy MÉG de majd valahogy rá veszem magam .
Mennyi hülyeséget írtok!
Az U1-es ételek nem hizlalnak, korlátlan mennyiségben fogyaszhatók! Azt is tudni kell, hogy ezektől nincs farkaséhség, ezért a zabálás, mint olyan nem is fordulhat elő! Ezek az ételek laktatnak! ÉS NEM RADIKÁLIS A MÓDSZER... Norbi soha nem mondott olyat, hogy az U1-eseket nem ajánlja huzamosabb ideig, hiszen a felesége ezen él!!
A különbség az Update és az Atkins között: az Atkins-módszer egy DIÉTA, amit kúraszerűen szabad csak folytatni, az UPDATE pedig egy ÉLETMÓD, amit egy életen át lehet követni!
A mozgás és a táplálkozás aránya stimmel, csak épp fordítva: 70%-ban az étkezésen, és csak 30%-ban a sporton múlik!
Ajánlom Norbi és Réka facebook oldalát, ahol minden információt pontosan megtaláltok, mert ők írják a tartalmat (nem a menedzserük, vagy a személyi titkáruk) :)
Az is lehet, hogy keveset eszel.
Az is tud hizlalni. Ilyenkor a szervezet tartalékra vált.
Sziasztok!
Ma van a 25. napja,hogy csak update 1-es ételeken élek,és eddig 2,5 kilót fogytam, a hasam feltűnően laposabb, és a derekam 3 cm-rel kevesebb :) Nem mellesleg sokkal fittebbnek érzem magam, jobb a közérzetem. igyekszem minden nap 30-40 percet tornázni,nem mindig jön össze,de a heti 4-5 alkalom mindig megvan. Réka Add önmagad dvd-ire szoktam tornázni és taposok, naponta 4-szer/5-ször étkezek,95%ban ásványvizet iszok. Még annyit szeretnék hozzátenni,h jópár éve így fogytam le 20 kilót,csak utána sajnos elkényelmesedtem és visszajött 7-8 kg. De tudom,hogy hamarosan újra le fog menni :) Ha valakinek kérdése van,szívesen segítek.
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Ki milyen mosóport és öblítőt használ? A mennyiségek is érdekelnek.
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Update ételeket próbálta valaki? Mi a tapasztalat?
- A Teletáltól "Kismama ételeket" rendeltetek e már? És ha igen, milyen a mennyisége, íze?