Létezik, hogy nagyon érzékeny a bőröm, vagy csak a körmösöm nem figyel oda? (tudásbázis kérdés)
Ma voltam az új körmösnél. Két dolgot mondot. Az első az volt, hogy valóban elég érzékeny a bőröm. A második pedig az, hogy ami a kezemen van az kritikán aluli, pedig ő megdícséri ha szép munkát lát.
Majd valami hihetetlen sebességgel felpakolta az új körmeimet egyetlen seb vagy vágás nélkül!
:)
Vált körmöst! Nekem hosszú idő után esküvőkor volt műkörmöm. Hát, ha én magamnak csináltam volna, szebb lett volna.
Nem reszelte be a körömágy felöl, és és tök csúnya volt, arról nem is beszélve, hogy ha bemegy alá a nedvesség, Ásóka is megjelenik. A mintákat tök bénán rajzolta bele, egy 2 éves is különben csinálta volna.
Kiadtam érte egy csomó pénzt és egy nagy szart csinált, nem volt rajtam többet mint egy hét...
Azért is vált, mert ha sebes lesz a körömágyad, nehogy befertőzödjön. Soha nem tudhatod elötte kinek vágtak vele bőrt...
Tökmindegy,nem szabadna hogy véresre sebesre sértse!Semmilyen eszközzel,ha azzal mag nem tud rendesen dolgozni,500 féle reszelő közül lehet választani ami esetleg jobban a kezére áll.
Szóval a lényegen nem változtat.
Szerintem szólni is kellene neki...
Akkor ügyetlen!
Nem szabadna!
Nem értem!Miért reszeli a bőrt????
Valami számomra itt nem tiszta...
Most bejelentkeztem egy másik lányhoz, akiről azt mondják ügyes.
Az a furi, hogy a jelenlegi körmösöm amikor ollóval kivágja a bőrt, akkor nem vérzik egyáltalán, csak kizárólag, amikor reszeli. :(
Hát elvileg egy körmös nem is bőrt reszeli hanem a körmöt sőt zselés töltés esetén a zselé felsőbb rétegét!
Én legalábbis így tanultam,és rengeteg vendégem van de vérző kezekkel ujjakkal testrészekkel senki nem ment még ki az ajtómon!Sérültel se!!
Sokáig jártam én is ilyen körmöshöz, mert hittem neki, hogy az én bôröm érzékeny! A legdurvább az volt, hogy az esküvômre is ô csinálta a körmömet, direkt egy héttel elôtte mentem, és az esküvôm napján próbáltam még a sebeket eltüntetni!
Váltsd le, ez egy barbár!
Hidd el meg lehet kíméletesen is csinálni, úgy hogy nem ömlik a vér a kezedbôl!
Jézusom!
Azonnal keress másikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan, hogy egy férfi több év(7év) után is szeresse azt akit egykor nagyon szeretett?
- Ti honnan tudjátok, hogy nagyon szerelmesek vagytok? És létezik olyan, hogy ahogy az ember idősödik úgy nem lesz olyan szerelmes se?
- Nagyon fehér és rendkívül érzékeny bőröm van.Tapasztalatokat kérnék szoláriummal kapcsolatban, hogyan csináljam?
- Ráharaptam egy szőlőmagra, azóta nagyon érzékeny a fogam! Ez elmúlik, vagy menjek fogorvoshoz?
- Ma ragasztották fel a felső 13 tagos körhidamat, és nagyon fáj a fogam. Meddig lesz érzékeny?
- Miskolcon tudtok nagyon jó szoláriumot, ami a nagyon érzékeny fehér bőrűeknek is jó? :o)