Ráharaptam egy szőlőmagra, azóta nagyon érzékeny a fogam! Ez elmúlik, vagy menjek fogorvoshoz? (tudásbázis)
Mi is van azzal a foggal azóta?
Én most tetettem rendbe az összes fogamat, jobb vagyok, mint Drakula:)
Ja...gitárt húroztam.A metszőfogaim között egy 24 éves tömés - kitört, kissé??? furcsán néztem ki. Irány a dokim, megcsinálta 15 perc alatt, meg a többit is - azóta csak hódítok az arcképemmel:):)
Bocs:) - miközben én itt viccelek a beteg szenved...
A beteg nem hazudik, csak nem mond el mindent rendszerint - most beszéltem szkájpon House-sal, qurva mérges és álmos volt az időeltolódás miatt.
Ez a fog valószínűleg beteg volt régebben is.
Sebaj, ha nem akkor most már az - hacsak nem sörétre harapott a kedves paciens.
Ha mégis, akkor a harapás okozta nyomás meglazította az ínyszövetállományát, amelyben vérbőség keletkezett - olyan szájizomláz szerű dolog.
Valószínű, hogy egy alattomos kis baktérium elindult felfedező útra - a szőlőmag( Ennek a kivonata amúgy a nők által használt férfiriasztó éjszakai arckrémekben is megtalálható) csak segített időben felfedezni a küldetése titkát - és a gyökércsúcs felé tart a fogbélből...
Szóval asszem a röntgen a megfejtés, majd egy kis pulpapucolás és gyökértömés - vagy represszió.
Hajrá homern!- üzente House:)
Hát végülis ősz van..meg éjjel..ki tudja mit művelnek ilyenkor a galagonyák :)
Én elhiszem,hogy szőlő volt :)) meghagyom dr house-nak a beteg mindig hazudik elméletet :)
Semmire nem érzékeny, csak a nyomásra!
Igazából nem is "fogfájósan" fáj, de fáj!
Igen, tömött.
Amúgy 3 hete voltam fogászaton, hogy megnézessem a fogaimat, akkor azt mondták, hogy rendben vannak a fogaim.
Igazából "magában" nem fáj, viszont, ha eszem v. fogat mosok, akkor nagyon érzékeny.
Ma már kicsit jobb mint tegnap volt:)
További ajánlott fórumok:
- 2 hónapja rakta fel a fogtechnikus a koronát, most megfájdult alatta. Hova tudok menni? A fogorvoshoz nem mehetek vissza
- 3, 5 éves kislányomnak lyukas a két hátsó foga alul. Ha elviszem fogorvoshoz csinál valamit a foggal?
- Ha ráharaptam a számra, mivel kezeljem?
- Kisgyerekkel fogorvoshoz
- 4, 5 éves fiam hátsó fogai kezdenek romlani, menjünk fogorvoshoz?Ezek tejfogak nem hullanak ki?
- Ovis fiamnak van egy pici lyuk a hátsó tejfogán. Ha elviszem fogorvoshoz betömi? Vagy nem nyúl hozzá?