HA a kábeles nettel van kapcsolatod, akkor kiváló a minősége, ha mobil-net, akkor vannak még hibák. Én Angliába, Németországba is telefonáltam nem is egyszer, és ott is kifogástalanul működött.Ha Te Mobil-net kapcsolattal rendelkezel ott vannak gondok sajnos a barátaimnál már tapasztaltam. Nekem UPC-s kábel-net van az tökéletesen működik.
Olcsó, jó minőségű hívás. Élvezem, hogy a mobilomról, 3G-s Inteneten keresztül relatíve ingyen beszélhetek a világgal. Ha sokat szeretnéd használni, akkor érdemes európai, vagy világcsomagot venni. 5-10 euró havonta és a világcsomaggal egy csomó ország mobilszámát is "ingyen" hívod ezért a havi fix összegért.
Automatikusan vonja tőlem a pénzt, euróban, az tuti, de úgy tudom, ez régiónként máshogy vagy. Ha pl. az USA-ból skype-olsz, akkor alapjáraton dollárban vonja.Nem tudom, hogy be lehet-e állítani, hogy máshogy tegye.
Én a "normál" hívást használom a skypeon, de nincs vele gondom. Videóval vagy anélkül is működik. Jó, persze, a maratoni beszélgetéseknél előfordul, hogy szétkapcsol, de ezt a kb. 1 órás hívások fölött vettem csak eddig észre.
Szia mazsola 58, szeretném megkérdezni, hogy a fizetős telefonálási lehetőség is olyan rossz minőségű, mint amilyen mostanában a skype. Én folyamatosan beszélgetek ügyfeleimmel, barátaimmal, és azt tapasztaltam, hogy a hívás minősége romlott az utóbbi fél évben. Zajos a vonal, gyakran szétkapcsol. A videót egyáltalán nem bírja el, attól teljesen behülyül. Válaszodat megköszönöm.
Én a munkámból kifolyólag sokáig használtam. Kiválasztod, hogy melyik csomag kell, kapsz egy kódot ill. a hozzá tartozó összeget. Azt a bankon keresztül a legcélszerűbb utalni vagy ott befizetni a pénztárban. Utána élesítik a hívási lehetőségedet és már használhatod is. Erről kapsz értesítést. Mielőtt lejárna előtte pár nappal ismét szólnak majd, hogy a következő havit is tudd utalni.Így folyamatos lesz a kapcsolatod .