Nem csak fiúk figyelmébe ajánlom: minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll? (beszélgetés)
Teljesen egyetértek Veled ! Nálunk ugyan ez a helyzet ! Mindketten a másik részei vagyunk. Támogatjuk egymást mindenben.
Azert visszahuzo ero is lehet rendesen egy no. De egy harmonikus kapcsolat, jo hatassal van az emberre, es ez dopingolja az eletben. de ez nem csupan a non mulik, hanem mindketton, es ha jol mukodik, mindkettojuk hatekonyabb az eletben.
Általában az az igazság, hogy az erőső nő sokszor befolyásolhatja a férfit pozitiv és negatív értelemben is
Ha házasságról van szó, akkor a nő ha nagyon a helyén van, akkor is lehet sikertelen a férj.
Vannak olyan nők, akik jól tudják segíteni, felemelni a mellette lévő férfit, s amíg a férfit az teszi boldoggá ha jó vezető, addig a nőt az, ha ezekhez a hátteret jól biztosítja.
Néha ez szerelem nélkül a munkahelyeken is működik.
Van 2 ( több is )könyvem, az egyikbe van egy ilyen mondat: Minden sikeres nő mellett van egy dagatt férfi, aki mindig szeretne feljebb kerülni. Kb így hangzik...Érdemes ekolvasni
ha a nő a sikeresebb, akkor nem csak erősebb, hanem sokkal okosabb is :)
és ha egy férfi nem sikeres akkor a mögötte lévő nő gyenge?vagy rosszul csinál valamit?és ha a nő sikeresebb mint a férfi?akkor is a nő az aki nem jól teszi a dolgát?
Azok mögött a férfiak mögött pedig egy okos asszony áll, akit úgy hívnak h. ANYA
Szerintem nincs így.
Vannak egyedülálló sikeres férfiak is .
Viszont a siker ,a pénz ,csak akkor nyer értelmet,ha van kire ,mire költeni és itt jön képbe a nő:))))))
Mindenesetre hiszek a hagyományos szerepekben, és amellett, h.természetesen én is dolgozom, mindenben támogatom a férjemet, és ha kell, vasmarokkal fogom össze a családomat.
Nálunk nincsenek mellékutak, nem az a fontos, h.egymásra nézzünk, hanem h.egyirányba gondolkodjunk.
Azt gondolom, minden széthullott családnál a nő követte el a legfontosabb hibát, hiszen a legtöbb férfi kétségtelenül némi irányításra szorul.
És a tolerancia, a szeretet mindenekelőtt...
egy biztos, több szem többet lát :D és mindenben több a jobb :) pláne ha megfűszerezzük egy kis szeretettel.. :)
Fordítva nem igaz? Hol van most Bill Clinton és hol van most a felesége?
Nem tudom, hogy erős vagy e, de te tudhatsz valamit :))
Biztos.
Saját tapasztalatom alapján mondhatom, mellettem a férjem 1-re sikeresebb...
Akkor én most 1 erős nő vagyok?
Ha bele gondolok: miért modják a nőkre, hogy a gyengébbik nem? Azért mi sokkal többet kibírunk, szülés stb...
Az én tapasztalatom, hogy a férfiak, ha összeomlanak, vége a világnak, ha egy nővel történik ugyanez felkel, leporolja magát és megy tovább!
Tényleg, neked mi a véleményed az "erös nö" hátszélröl???
Szerintem van benne vmi igazsag...
igen,igen! Itt vagyon én is! Bizony az én párom is szinte mindent nekem kszönhet. Én egyengettem az úját az elmúlt 20 évben. Sikeres lett, és persze ezt a családja is élvezi most. Ő meg értékeli az én erőfeszítésemet, igyekezetemet.
Álltalában igen, de nem mindíg!
Ez a megállapítás nálunk teljes egészében így van,ahhoz,hogy működik minden nekem nagyon sokat köszönhet a férjem!:)(és Ő ezt tudja is,értékeli is!)
Nekem a párom (aki amúgy nagyon férfias férfi) azt vallja, hogy "minden férfi asszony nélkül félember csupán".... és így is él, a másik fele vagyok... aki felemeli, ha éppen elgyengül. :o)
Valaki ezt a megjegyzést tette nekem, de én azt vallom, hogy a férfiak önmagukban is "életképesek". A "társulás" viszont nagyban lendíthet a siker felé, nézzük csak meg Bill Clintonékat, ha a felesége nem lett volna mellette, mi lett volna Monika után??? Nektek mi a véleményetek???
További ajánlott fórumok: