2 hetes kislányom minden sikeres böfizés után erősen csuklik. Mitől lehet, mit tegyek? (tudásbázis)
7. Tevecca
2011. okt. 8. 22:09
Természetes. Semmi teendőd nincs vele, egy idő után kinövi. Emlékszem, az enyém képes volt másfél órákat csuklani :D:D:D Most 8 hós és tök ritkán csuklik 3-4-et
6. B.Marcell
2011. okt. 8. 22:00
elmulik,ne aggodj,semmi gond vele,gyakorol a rekeszizom,tobbszor lesz ilyen kesobb is.evek mulva is,naponta 3,4 szer kulonbozo idokben is elofordulhat,semmi gond vele!
az enyém is nagyon csuklott, hosszan, még a pocakban is, idővel kinőtte. picur korában néha nem tudott elaludni a csuklástól, akkor ordított kicsit, attól elmúlt, vagy cicire tettem újra. de volt hogy egyik se használt. a doki szerint normális, és ki is nőtte .
4. Niko28
2011. okt. 8. 21:55
Ez normális, ne aggódj, elmúlik magától. Akár fél óráig is eltarthat. Pocakban nem csuklott? A teli gyomra ingerli a rekeszizmát, és ezért indul be a csuklás. Vagy esetleg a böfinél jön vissza pici anyatej, ami ugyanugy inger. Ha őt zavarja elkezd sírni és a sírós légvéttől elmúlik majd, de lehet magától is :)
3. dus
2011. okt. 8. 21:53
Szia.
Talán attól lehet, hogy amit bukik, közben párat visszanyel. Az én fiam is ezt csinálta. Vissza tettem cicire és elmúlt a csuklása.
2. Ezti
2011. okt. 8. 21:52
Szerintem sok levegőt nyelhet csuklás közben, meet utánamindig tekereg szegény:( egyébként nagyon nehezen böfizik, sokáig kell várni rá.
1. Ezti
2011. okt. 8. 21:51
2 hetes kislányom minden sikeres böfizés után erősen csuklik. Mitől lehet, mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig