Van olyan fogkrém ami tényleg fehérít? (tudásbázis)
ennek örülök!
holnap beszerzem Én is!
drog...m-ben vetted? mennyibe kerül?
Megnézem:)köszönöm.Majd visszakukkantok pár nap múlva milyenek a tapasztalatok.
Jó éjt mindenkinek
Sziasztok
Megkérdezhetem,hogy ez a Blanx fogkrém jó a nagyon érzékeny fogakra is?kisgyerek fogkefével kell fogat mosnom annyira bajosak a fogaim + ínyem is állandó gyulladásban van.
Amúgy Én használtam egy időben szódabikarbónát a kefére szórva,pár alkalom után megkérdeztem a dokitól is és azt mondta nem ártalmas csak nekem személy szerint nem ajánlja mivel így is ultra érzékenyek a fogaim így inkább óvjam őket.
De mintha fehérített volna rajta.
A régi, nagyanyókás módszerekről, a szódabikarbónáról csak annyit, hogy nézzétek meg a nagymamák fogák, és kérdezzétek meg tőlük (már aki szódabikarbónát, sót, vagy citromlevet használt)hogy mióta rossz a foguk. Szerintem nagyon sérti a fogzománcot.
A hófehér fogakról csak annyit, hogyha nyáron barnulsz egy kicsit, a fogad sem látszik sárgásnak. :)
Akkor a Blanx-ot én is kipróbálom, már vettem is egyet.
A Dentomin nekem nem fehérített. A szódabikarbona ízét nem bírom jól, de ha hatásosnak ígérkezik akkor lehet inkább azt kéne használnom nekem is...
dentomin ásványi fogpor. drogériákban kapható.
eleinte kicsit furcsa, hogy por állagú és nem krém, mint ahogy az ember megszokta, de nagyon hatásos.
Elolvastam, véletlenül én is megtaláltam a neten azt a cikket, amit a válaszadó bemásolt.
Maradok a fogkrémnél. Csak az eddig nem vált be...
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi fórumot (írjátok be itt fent a keresőbe) a szódabikarbóna hatásáról:
Fórum - Mit ajánlanátok a patikában fogfehérítésre? - 7. hsz.
Én már próbáltam de semmi nem történt a fogammal...
A drága fogkrémek tuti nem jobbak...mint az ezer éves jól bevált szóda...hisz a fogkrémek is tartalmaznak szódát....én javaslom próbáljátok ki...a fogak lepedék mentesek lesznek érdemes kipróbálni...én az ujjamra teszek picit és azzal sikálom de a fogkefére is lehet tenni...de lenyelni tilos!!!!
Szódabikarbóna a legjobb fogfehérítő!
És igen olcsó!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Milyen fehérítési módszerek vannak, amikkel tényleg fehéren tartható 1-1 ruhadarab?
- Szerinted tényleg hatásos az elmex fogkrém?
- Van olyan fogkrem, ami tenyleg feherit?
- BLANX Sensitive fogfehérítős fogkrémet valaki használta? Mik a tapasztalatok? Van olyan fogfehérítős fogkrém, ami tényleg használ?
- Melyik a tényleg bevált fehérítő fogkrém, ami nem okoz érzékenységet használat után?