Van olyan fogkrem, ami tenyleg feherit? (tudásbázis)
Véleményem szerint nincs, mindegyik olyan anyagokat tartalmaz, amely irritálja a fogínyt így abban vérbőség alakul ki, melynek hatására az kipirul és a fog világosabb árnyalatúnak tűnik.
De ez csak az én véleményem...
Pearl Weis sztem jó. És én is a Listerine Stay White-ot használom minden nap.
Viszont azt azért el kell fogadni, h igazi, művi, hófehér fogakat csak professzionális módszerekkel lehet elérni! Ez a fogkrém is max. az eredetire állítja vissza a fogak színét. A fog színe egyénenként eltérő, és sok mindentől függ.
Mishwak fa talán olyan üzletekben találsz, ahol keleti dolgokat, mint hennát, fűszereket, természetes szemhéj kihúzókat forgalmaznak árulnak.
Nekem fehéríti a fogam, ehhez nem szabad semmit használni csak a rostjaival a fogat átdörzsölni, jót tesz a szájüregnek is.
Egy 2003-as tudományos vizsgálat – melyben a miswak és a hagyományos fogkefe használatának hatásait hasonlították össze – egyértelműen azok javára döntött, akik a miswakot használták (feltéve, hogy a felhasználók megfelelő instrukciókat kaptak).[1] Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) már 1986-ban javasolta a miswak használatát.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Milyen fehérítési módszerek vannak, amikkel tényleg fehéren tartható 1-1 ruhadarab?
- Van olyan fogkrém ami tényleg fehérít?
- Szerinted tényleg hatásos az elmex fogkrém?
- BLANX Sensitive fogfehérítős fogkrémet valaki használta? Mik a tapasztalatok? Van olyan fogfehérítős fogkrém, ami tényleg használ?
- Melyik a tényleg bevált fehérítő fogkrém, ami nem okoz érzékenységet használat után?