Van olyan férfi szerintetek, aki élete végéig nem talál társat? (beszélgetés)
És?
Ez mire válasz? A kérdető nyilván nem az exed jelenlegi párja, mert akkor nem kért volna véleményeket a társtalanságról.
Ez eléggé nyűgösködésnek hangzik. Komolyan gondolod, hogy én ezt simán megoldom?
Ritka, aki elvisel egy nyűgös nőt, a férfiak hamar ellépnek mellőle.
Minek neked annyira társ?
Egyedül nem tudod felépíteni, amit akarsz? A társad sem fog helyetted építkezni.
Egyedül nem élvezed amit csinálsz? Ha lesz társad, akkor se fogod jobban élvezni.
Szerintem nem társ kell neked, hanem olyan élet, amit szeretsz élni. Ha ez meglesz, majd lesz csajod is elég hamar.
persze akkor nehezebb...de picit később résen kell lenni, és magunkat és a másikat is a valójában látni.
Igazából én azt tapasztaltam, hogy nagyon rosszul végződő kapcsolatoknál, már mindkét fél számára kiderült az első hónapokban, hogy mi lehet a másikkal majd a problémája, csak nem voltak hajlandóak tudomásul venni.
A gyakorlati alkalmazás nem mindig könnyű, egyébként szerintem jó kitapasztalni, hoy az adott kapcsolatnak mi a rákfenéje (mert ilyen a legjobbaknak is van) nálunk egyébként pont a nagyobb önállóság fordulhat visszájára.
Néha tudatosan kell több közös programot kitalálni.
:)
Nem kell nagyon görcsölnöm a egyensúlyon, mert magától jön, persze gyakorlatban, például háztartásban előre letisztáztuk, hogy kinek mi a feladata, és ehhez mindketten igyekszünk is tartani magunkat, persze belefér az, hogy ha a másik fáradtabb, akkor az egyikünk többet vállal, persze ez kölcsönös.
De alapjáraton igyekszünk mindkettőnk számára megfelelő kompromisszumokat kötni minden területen, plusz nem telepedni egymásra.
További ajánlott fórumok:
- Egész életem csak egy férfival leszek?
- Te hány férfivel feküdtél le életed során?
- Többet nem veszek be egy szem gyógyszert se csak vitaminokat. Élhetek így életem végéig?
- Székrekedés megszűnéséért mit kell tenni? Nem akarok életem végéig teákat és mindenféle más kütyüt enni/inni! Már nem bírom!
- 50-es férfi keresi társát
- Van közöttetek 42-45év közötti férfi, aki szintén társat keres?