Van közöttetek 42-45év közötti férfi, aki szintén társat keres? (beszélgetés)
És az a tanácsadó fiatalember nem akart kötélnek állni?
Én is adnék egy tanácsot. Egy kínai közmondás.
"Ne hivatalra áhítozz, hanem azon igyekezz, hogy méltó legyél a hivatalra."
Voltál már úgy, hogy valamit nagyon kerestél, és nem találtad? És később, mikor már el is feledkeztél róla, egyszer csak a kezedbe akadt? Nem jó túl erősen, görcsösen kívánni valamit. Lazíts! Próbáld meg más irányba fókuszálni a gondolataidat. Ha nem a pasit lesed szüntelen, hanem magaddal foglalkozol, magadat fejleszted, hogy minél jobb parti lehess, és ezt sikeresen teszed, nem is tudod levakarni magadról a rajongókat. És addig is jól elvagy ezzel a tevékenységgel.
Olvass sokat. Vagy tanulhatnál nyelveket. What about hungarian, z.B.?
Az élelmiszer boltban is van cipő!Nem mesztéláb megyünk kenyeret venni!
Igaz kép nincs de imail cim van ,aki megtisztel levelével annak tudok küldeni.
A társkeresö oldala nemjöttekbe.
Igen van de nem biztos hogy ez a leg alkalmasabb fórum a társ keresésre ez olyan mint élelmiszer üzletben cipőt keresni vannak nagyon jó társkereső oldalak ott szerintem célszerübb mert oda azért regisztrálnak az emberek hogy társat keressenek De ha már itt keresel nem ártana fenyképeket fel rakni
Sok sikert
Senki nem akar támadni?
Nahát!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Van közöttetek olyan aki nem tudja vállalni születendő gyermekét?
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Mi lehet az oka, ha egy férfi barátod folyamatosan azt a látszatot kelti az ismerősökben, hogy több is van közöttetek?
- Tegnaptól újra vetíti a Tv a Szomszédokat. Nézitek, és van közöttetek olyan aki már 87-ben is nézte?Mert én igen.
- Van közöttetek jogász?
- Vannak itt olyan 19-26 év közötti csajok, akik szintén szeretnének változtatni az életükön, barátokat, ismerősöket keresnek?