Tegnaptól újra vetíti a Tv a Szomszédokat. Nézitek, és van közöttetek olyan aki már 87-ben is nézte?Mert én igen. (beszélgetés)
Néha 1-1 részt. Inkább nem, mert fáj a szívem, hogy többen már elmentek, mint Zenthe Ferenc is...
És nem vagyok 20 évvel fiatalabb, nosztalgiázni pedig nem akarok. A jelenben kell élni, a jövőért fáradozni, a múlton meg már nem változtathatunk, legfeljebb tudomásul vesszük.
Akkoriban én szinte minden részt megnéztem.
Most sajnos nincs időm rá.
ó igen, néztem akkor is, bár akkor még kisgyerek fejjel nyilván egészen más "jött le" a műsorból, mintha mondjuk most újra nézném.
de mivel akkoriban volt 1 vagy jobb esetben 2 tv csatorna (és nem volt videó és dvd), így mindenki ugyanazt a műsort nézte:)
én régen mindig néztem és a szüleim is. Apám is, pedig a Lenke nénit ki nem állhatta:D
Már egyszer vetitették, de most nem tudtam róla
melyiken adják most?
Sziasztok! Még kicsi voltam amikor a sorozat ment, minden második csütörtökön ott ültem a tv előtt. A forgatásokat viszont nem szerettem, mert a legelején még csak egy közért volt a lakótelep alján és amikor vették a jelenteteket nem lehetett vásárolni. Ja, ott laktam a lakótelepen. :) Az a forgatás viszont nagyon megmaradt bennem, amikor a pasi játszik a strandon és beugrik a vízbe és hirtelen szívrohamot kap. Jött a mentő és megmentette. Kamaraerdőn forgatták. :)
Amit még hozzátennék, hogy kéne ma is egy ilyen sorozat, ami ennyire tükrüzi a valóságot és a mai problémákkal foglalkozik. A barátok köztöt mondják sokat modern kori szomszédoknak, de ott minden rendben, senki sem dolgozik, mégis van pénzük, öltönyben és nyakkendőben mennek még a wc-re is és kicsinyes "problémákat" vet fel, amitől az embernek nyílik a bicska a zsebében. (azért nézem ám :)) )
További ajánlott fórumok:
- Van közöttetek olyan aki nem tudja vállalni születendő gyermekét?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Problémás szomszédok....
- Nektek is van "jó" szomszédotok?
- Áztatjuk az alsó szomszédot a panelban
- A szomszédom tönkreteszi az életemet!