Áztatjuk az alsó szomszédot a panelban (beszélgetés)
Az nem egyhamar lesz:-) És lehet, meg sem írja a fórumindító.
Ráadásul az ő helyzete azért kicsit más, mint amiről itt elvi síkon beszélgettünk, mert neki nincs lakásbiztosítása.
Várjuk meg a biztosító döntését, ők rövidre zárják, leegyszerűsítik a dolgot. D
Milyen hozzászólásaim?Azóta csak neked írtam a kérdést! Menjél most már pihenni, mert holnap nem leszel a fórumok hőse a nagy szabadágod alatt! Vedd be amit nekem küldtél a többivel együtt, aztán hátha elmúlik ez a mérhetetlen gonoszság, ami belőled árad! Jó éjt!
Én nem tudom, szerintem semmi.
És mi volt benne a félretájékoztatás? :D
Ugyanezeket írtam én is korábban, de le lettem hurrogva, hogy félretájékoztatok.
Mellesleg még az is elképzelhető, hogy nem pont te áztatod, hanem valaki mástól áznak, és pl. fölötted van valahol eltörve egy cső. Ugyanis a panelhézagok érdekesen is tudják vezetni a vizet.
Tapasztalatból tudom, ugyanis volt, hogy feljött hozzánk az alsó szomszéd, hogy áztatjuk, és közben kiderült, hogy még feljebbről jött a víz, a mi lakásunk viszont csont száraz maradt, azt kikerülte a víz, mert jól volt szigetelve.
Mert úgy láttam, hogy szükséged van rá:D És jól láttam, mert rögtön változtak a hozzászólásaid:DDDDD
Hogy egyszerűsítsük a dolgot: kérd el a közös képviselőtől, hogy melyik biztosítónál van a ház biztosítása, mi a kötvényszáma. Hívd fel őket, és mondd el a helyzetedet. Ők mindent meg tudnak mondani, mert látják a biztosítási konstrukciót.
Most meg miért küldözgetsz jelet? Ideges vagy?
Igenis!!!!!!! Értettem!!! Leülhetek? :D
És miért nem fizetett a biztosító? Mire hivatkoztak? Mondjuk a konyhabútor már az ingóságokhoz tartozik tudtommal.
De fizet a biztosító bontást és eltört csövet is. Csak azt kellene tudni, hogy melyik cső tört el, illetve milyen biztosítása van a háznak.
Egyébként ha az "áztatónak" nincs biztosítása, de a szomszédnak van, akkor is fizet a biztosító.
Szóval utána kell járni, mert van egy pár variáció, amit mi itt nem fogunk megfejteni, mert ehhez el kellene olvasni a biztosítással kapcsolatos dokumentumokat.
Munkaidőben nem szoktam, de ha tenném, akkor sem lenne közöd hozzá. Meg amúgy sincs hozzá közöd, hogy mikor netezek, mihez szólok hozzá. Érted?
Ne is adj senkinek....Nem marad...
Irigykedik rád a fene? Mire?Arra az űrre, amit azzal töltesz,be, hogy itt kötözködsz munkaidődben, meg szabadságod alatt is? 😅
Én nem olvastam, hogy a vízóránál lenne a gond.
Ez így igaz! Csak a közös részeken lévő törések mennek közösköltségből, a többi a ti költségetek. Ha van lakásbiztosításod, ill. felelősségbiztosításod is, akkor a te lakásodra és a szomszéd lakására is fizet a biztosító.
:) : ) Hát ez meg hogy jön ide?????
És te mondasz bármit bárkire.
Már megint az eszemmel foglalkozol. Felesleges. Nem tudok adni belőle:D így meg kell elégedned a saját nem túl nagy mennyiségeddel.
Ne irigykedj! Tettem azért, amim van:D.
gyujtoforras.hu/lakasbiztositas-mikor-nem-fizet-a-biztosito/
Tudom a fontos munkád, amit majd elvesznek a "gyüttmentek"! Na ez is a nagy eszedre vall.....
Látom szövegértési problémád van! A takarítókat továbbra is védem, mert semmivel sem rosszabb emberek és ér kevesebbet a munkájuk, mint másoké.Az zavar, hogy a munkámra írta, hogy takarítás közben szedtem fel az infót! Érted mi a különbség? Kiemeljem?
Veled ellentétben én simán bevállalom, hogy agyas vagyok:DDDD Tudod! Kell a munkámhoz:DDD Nélküle nehezen tudnám elvégezni....
Jajjjj, de vicceske vagy!
Soha nem írok ordenáré szavakat, és nem is szoktam beszéd közben sem használni. Ez a te stílusod:D
Miket írok? A kóklert is tőled tanultam:DDD
És miért zavar ha letakarítóznak? Látod a különbséget? Kiemeljem? "letakarÍtóz..."
diploma ide vagy oda....Igaz! ez általános tananyag...
Egyik mondatodban zavar, ha takarítónak néznek, a másikban meg véded őket. Most akkor mi az igaz abból, amit írsz?
:) :) :) Ez jó! A letakaritózás az nagyobb sértés mint ha valakit pö...-nek nevez! De valahol mégis csak érzi hogy nem stimmel valami mert különben nem pontozta volna ki.
Szerintem meg te vagy agyament! De hát mindig neked van igazad! Nem igaz?
Hangoztatom, mert letakaritózott? Az útszéli, hogy pö....? Hát olvass már vissza, miket írsz?
További ajánlott fórumok: