Van marokköved ( szerencseköved )? Ha van, milyen, használ? (tudásbázis)
Hihetetlen de igaz!
A köveimnek van párja pl.adtam a barátnőmnek mindig nála van.Szinte percnyi pontosággal tudom,hogy mikor hív fel.
Kapott az unokám is vele is bensőséges kapcsolatom van.Kő nélkül is:)
Mi az a marokkő?
Most, hogy beleolvastam, eszembe jutott valami. 17 évesen megtetszett egy aragonit darab, és megvettem. Az asztalomon állt sokáig. A legjobb barátnőm - akinek a fiújával is nagyon bizalmas barátok voltunk akkoriban - a srác "közreműködésével" véletlenül eltörte.(Tényleg véletlen volt!)Pár hónapon belül kihűlt mindkét barátság. Lehet ezeknek köze egymáshoz?(További érdekesség, hogy azóta is sikertelenül keresek olyan aragonitot...)
Én egy szép nyakláncot kaptam, tudtam, hogy valamilyen kristálykőből van. Amikor rajtam volt, valahogy nyugodtabb voltam, és olyan jól elbeszélgettem olyan emberekkel is, akik egyébként idegesítenek. Ígyhát elkezdtem kutatni, milyen kő ez. Tigrisszem.
Aztán utánanéztem, melyik mire van hatással. Így vettem jade követ, és fluorit karkötőt magamnak. Ez egy hete történt, azóta még nem vettem észre ezek hatását, de olyan dolgokra néztem ki, ami kicsit több idő.
Nekem is vannak és nagyon szeretem őket.
Van egy csomó fajtám: holdkő, napkő, ametiszt, jade, jáspis, rózsakvarc, magnetit, malachit, achát, borostyán, hegyikristály, karneol, ónix.
Nagyon szeretem őket. Az lenne a kérdésem, hogy ki, hogy érzi miben segített neki.
Van kövem.Az udvaron ha találok a sóderrakásban olyat ami megtetszik azt behozom a lakásba.Mindig van a zsebemben is egy pici kő.
Nálam működik.
További ajánlott fórumok:
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?
- Vannak-e szerencse követek és hogyan használjátok ill. hogyan tisztitjátok?
- Milyen szerencse ill. pénzhozó szimbólumokat, tárgyakat, praktikákat tudtok?
- Milyen üzenetek kerüljenek a szerencsesütikbe?
- Zselégyöngybe a szerencsebambuszon kívül milyen gyökeres virágot tudok még tenni?
- Tud valaki valamilyen bevált szerencsesüti receptet?