Van köztetek olyan, aki saját maga vágja a haját? (beszélgetés)
Ha eddig kibírtad, akkor még kibírsz egy hetet, mert ugye nem egyik pillanatról a másikra lett ilyen.
Egyébként ezt nem lehet elmondani, hogy kezdj neki. Ehhez kell jó kézügyesség és egyebek is.
Én a fiamat, férjemet és még jó pár ismerőst nyírok, lányr is. Nekem ez már nem nehéz.
En vagom a magamet es a csaladtagjaimet is.
Szerintem vard meg a fodraszt.
En csak ketfele fazont ismerek amit egyedul is meg tudsz csinalni otthon, annak idejen az ifjusagi magazinban voltak de mondjuk csinalnak most is ilyet Aldo Coppola-nal Milano-ban:)
Lenyege, hogy kell hozza sok hajgumi mert mivel egyedul csinalod, nagyon fixen kell hogy legyen a kezed.
A hosszu fazon ilyen:
Az egyik fultol a masikig kepzeletbeli vonal a fejteton keresztul, gyakorlatilag a fele hajadat elorefesulod es begumizod szorosan kozepen a hajtonel a homlokod kozepen. A gumitol egy kicsit messzebb teszel egy masik gumit (5centi tavolsagban). A ket gumi kozott egy hatarozott nyisszal levagod:) ne bontsd ki a gumit
Hatul is csinalsz 1 lofarkat kozepen, megint gumi, 5 centire masik gumi es kozepen levagod, kibontod.
A maradek hajat elfelezed es csinalsz 2 copfot, a gumit szorosan a hajtonel (hatul ellenorizd tukorre), es megint 5 cm tavolsagban masik gumit. A gumik kozott szinten hatarozott vagas.
Ezek utan kibonthatod az osszes gumit es szaritsd meg!
A copfokat mindig minel lejjebb kell tenni, szoval oda ahol a hajad kezdodik, remelem ertheto, minel magasabbra teszed a copfot, annal rovidebb lesz a hajad felul, de egyebkent fantazia kerdese, nagyon jol el lehet szorakozni vele es ezek mind mind fokozatos vagasok, akinek tetszik az ilyen, annak bejon barmelyik varians:)
Szerintem inkább várj, egy hét nem akkora idő.
De ha meg véletlenül úgy belevágsz, akkor mehetsz át rajta géppel, jó rövidre...
Meg jobb, ha a fodrászod látja az "eredeti" problémát - persze ő is le fogja vágni, de legalább majd tud ajánlani valamit, hogy hogyan kerüld el legközelebb...
Kiváncsi vagyok, hogyan is kellene hozzáfogni:)
Nekem kb. vállik ér a hajam, de annyira töredezett a vége, hogy fújjjjj..
Fodrászhoz kértem időponot, de köv. héten tudna csak fogadni, én addig nem akarok ezzel a szárazkóró hajvégekkel létezni. Gondoltam levágnám:D
Én szoktam.
Miért?
Olyanra is gondolok akinek rövid a haja, de olyanra is akinek hosszú.
Pl. 'otthoni' hajvágás hajvégtöredezés miatt, vagy csak úgy.:)
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek olyan, aki a szülés után saját felelősségre elhagyta a kórházat?
- Vannak köztetek olyanok, akiket a saját szülei lenéznek, semmibe vesznek?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Póthaj viselése után mennyire károsodott a saját hajatok?
- Aki otthon vágja magának a haját, hogyan csinálja?
- Van köztetek olyan, aki házilag "szivatta" le a haját?