Van köztetek olyan, aki a szülés után saját felelősségre elhagyta a kórházat? (beszélgetés)
Pontosan, pontosan!!!
Azért jött az egész ötlet, nem azért, mert én személy szerint nem bírom a kórházat, hanem mert próbáljuk már előre a "nagyobb" testvér igényeit is szem előtt tartani. És igazatok van szerintem, rengeteg példát látok arra, hogy a féltékenység, vagy egyáltalán az értetlenség, a félelem, stb. igenis megelőzhető, csökkenthető akkor,ha a születés után minél előbb találkozik a két vagy több testvér. Egyébként a Szent Imrében fogok szülni, nem hiszem, hogy ott gond lesz.
csak arra figyelj, hogy olyan helyre menj szülni, ahol nem utasítják el élből a lehetőséget, mi Bács megyeiek vagyunk, és csak Budapesten találtunk olyan kórházat ahol ezt elfogadták, sőt támogatták..már az 5. babával is szerettük volna, de nem sikerült..
pedig össze sem lehet hasonlítani az érzést, olyan más volt hogy az első pillanattól otthon lehettünk...elmaradt a testvérféltékenység is pl.
Köszönöm, természetesen egyet értek, a császarmetszés sokkal veszélyesebb, inthogy azonnal elmenjek a kórházból. Nem kórházellenes vagyok, sőt... Ha döntenem kell otthonszülés és kórházban szülés között, mostmár egyértelműen és sok nyomós érv mellett választom a kórházat.
Csak abban az esetben szeretném elhagyni a kórházat, ha a szülés során semmilyen komplikáció nem történik, a baba és én is megfelelő állapotban hagyjuk el a szülőszobát (ezt majd nyilván a "szakértők" is mondani fogják). Akkor viszont minél gyorsabban... :)
Szia.
Én csak leírom,nekem nem volt választásom.4-szer szültem császárral.Az életembe került volna, ha elhagyom a kórházat.3-nál 7 napig voltam bennt,1-nél 10 napig.
Üdv csigu
szia!
én a 6. babát vittem haza , születése után 2 órával..
otthonszülést nem mertem bevállalni, de ez így tökéletes volt. a máv kórházban szültem, maximális kiszolgálásban volt részem, egyetlen fillérembe se került, és nem akadtak ki rajta , hogy ez a kívánságom...
amikor az én babám született rajtam kívül többen is hazavitték a babájukat azonnal..
a bébit egyetlen percre se vitték el tőlünk...a hasamon vizsgálták, én öltöztettem fel...a szülőszobáról egy peg-perego babakocsin tolta le a szülésznő és a kocsiba is segített beszállni...
a legszebb élmény...
Csajok! Én teljesen magam alatt vagyok, mert megtudtam, hogy nem lehet velem a baba majd éjszaka. Még van időm a szülésig, de már most ezen stresszelek.
Szült valaki a debreceni Kenézyben? Van rá bármi mód, hogy velem maradjon a baba?
van ahol már van rá mód,2 pesti klinikai is engedélyez ilyet,onnan tudom hogy egy közeli ismerős szült így,igaz azonnal nem,12óra után mehettek.nyilatkozni kellett stb.de a baba bent maradt.egy kerületben laktak,a napplat bent töltötte a picivel szoptatott 3 óránként,de estére hazament reggel visszament,de hát kb 5 háztömbre ment haza.
én ahol szültem leghamarabb 3 nap után engtedték haza a kismamákat én mindkét gyerkőcömmel egy hétig voltam.-((
:DDDD
Ne aggódj én se voltam csendben :DD Majdnem eltörtem Apa kezét, annyira szorítottam :D
Hát pedig a 2-ik, 3-ik se volt az a hipp-hopp szülés... :(
Gratula a kitartásért, nem tudom én kibírtam volna-e... Bár más választásom nem nagyon lett volna :)
Hát a végére már annyi erőm sem volt hogy a fejem megemeljem...Nyomni sem tudtam így végül fogóval született.Mondanom sem kell hogy a szélrózsa minden irányába szakadtam,repedtem....
Azt hittem a következő szülésem is ilyen lesz.Hála a szülésznőmnek és a dokimnak semmi gond nem volt.Nem repedtem két aprócska öltésem volt csak felületi.A harmadszorra meg még az se.
Aztatyű...
Eddig te vezetsz :S
És hogy bírtad azt a 39 órát???
Én nem kértem semmit.Nem azért,mert mártír akartam lenni csak ez nem használ a babának így úgy voltam vele hogy túl leszek rajta és kész.
Mondjuk a vége felé már üvöltöttem mind háromnál.:)))
Az én lányom 39 óra vajúdás után lett meg....
A második babám 18 óra volt a harmadik meg 8.Pedig nála azt mondták hogy örüljek ha beérünk a kórházba.:)
Hát én mire talán kértem volna, már nem volt mire kérnem szerencsére :DDDD De van egy bizonyos idő, amíg adják, ha túlmész, akkor már nem, max a gáz. Gondolom ezért kaptál azt :))
És befogtad?? :D
Azért bele nem haltál volna, maximum azt hitted volna :DDD
De komolyra fordítva, én is belehaltam volna :DDDD
További ajánlott fórumok:
- Vállalom a felelősséget az életemért
- Fogbaleset - kinek a felelőssége szerintetek?
- Kisgyermekes anyák másképp - belépés csak saját felelősségre
- Leányanya, avagy a felelősségtelen anya?
- Kinek a felelőssége ez ilyen helyzetben? Részletek lent.
- Van köztetek ötvös? Elhagytam a fél aranyfülbevalóm, mennyiért csinálnak neki párt, egyáltalán vállalnak ilyet?