Kinek a felelőssége ez ilyen helyzetben? Részletek lent. (tudásbázis kérdés)
Nehogy azt higgyétek hogy nincsenek... Legalábbis vannak emberek akik haverjaim. :D És sokat járunk el. Csak ők úgy mások...
Talán kicsit tényleg mazochista vagyok--- Ha azt vesszük.. Csupa rózsaszín ruhában, virágokkal a hajamban egy olyan útcán ahol eddig még soha se jártam... és nincs semmim, hova mennem... Ebben mintha lenne valami élvezetes és szép.
jajistenem...belemagyarázol mindenféle lelki izét ebbe a sosem-volt kapcsolatba..ez nagyon elkeserítő,
nem lehetsz ennyire magányos..
hát ez nem jó.és ráadásul alacsony az önbecsülésed, azt vettem ki a szavaidból. ha alapból ilyen voltál ( ez lehet családi háttér is akár) akkor nehéz lesz ezen változtatni.
tudom könnyű a pálya széléről bekiabálni egy olyannak mint én, de ezen csak te tudsz változtatni. hiába írkálok itt össze mindefélét. neked kell magadba önbizalmat adagolni, és önbecsülést szerezni.
az hogy törődött veled valamilyen szinten, de azért annyira nem vagy fontos neki, hogy pénzt áldozzon rád. neki ennyi elég.
én nem akarlak lebeszélni róla,de azt be kell látnod hogy ez a se veled-se nélküled dolog nem vezet sehová. és hiába vagy még gyerek, de hamar eltelnek az évek, és bánni fogod hogy nem hagytad a fenébe ezt a reménytelen kapcsolatot.
és te hogy érzel iránta? barátsággal, vagy szerelemmel?
nézd én megértelek, még ha az elején viccelődtem is veled.ragaszkodsz valakihez, mert úgy érzed nélküle nem lennél semmi, és egyedül maradnál. de akkor ezek szerint ő nem akar többet mint egy szimpla barátság.a fiú előtt is ilyen voltál? szorongós, alacsony önbecsüléssel?
Valamilyen akár barátság kapcsolat lehetne közütnk akkor is nem, hacsak meg nem utáljuk egymást.
Csak mikor együtt voltunk (amikor találkoztunk) akkor minden olyan szép volt... még azt se lehet mondani, hogy kihasznált mert nem is feküdtünk le egymással, szóval valóban semmi nem történt ő ott volt velem, ölelkeztünk, elmászkáltunka városban, bevitt egy templomba hogy tegyen a lelkemnek, és ha rámtört a pánikroham akkor meg még úgy mondta hogy "vigyázok rád"
lehet hogy neki nem kellesz, de van még fiú ezer.lehet majd másnak kellesz.
nem szabad ilyeneket gondolni. fiatal vagy még nagyon. mi lesz veled később?
Nem akarok alkoholista lenni. :/
De azért milyen már hogy a hangjától várom a csodát a szorongás okozta gyomorgörcsömre...
Most is beszéltünk 5 percet tök nyugis volt, érdeklődött felőlem, de tök nyugis volt a hangja (nem olyan hideg és kőkemény, de nem is szenvedélyes) bár ezután nem volt kedve beszélgetni, mert készülnie kell holnapi vizsgára amit megérte, csak sajna ez csak most jutott eszembe.
de ha még újra együtt is lestek, lehet eltelik egy hónap, és kezdődik elölről.és akkor megint itt kötsz ki, és sírsz. miért alázod magad?
és miért nyúlsz az italhoz? azt hiszed az megoldás?
Én még meg akarom várni legalább hogy legyen következő találkozás. Arra vágyom a legjobban. És kitudja hogy a jövőben, ha erre jön akkor talán találkozhatunk is... kitudja mi lesz akkor. És a tavalyi epizód miatt is meg akarom várni mi fog ebből kisülni januárra.
vagy elhibáztam, mert mindent úgy kellett volna tennem mint tavaly??
További ajánlott fórumok:
- 2012. május 19. esküvő :) részletek lent
- Elutasítás, mert terhes...? Lent a részletek!
- Ha elbocsátanak mennyi időn belül kötelesek a fizetésem kiutalni? (Részletek lent)
- Mikor cseréltethetem ki a gyűrűmet? Részletek lent.
- Olyan bőrgyógyászt keresek, aki utánajár a probléma kiváltó okának (részletek lent), tudnátok ajánlani?
- Férfit keresek magam mellé, részletek lent