Van itt valaki, akinek későn lett pozitív a tesztje, vagy esetleg negatív volt és mégis lett baba? (beszélgetés)
Szia, ha rendesen, pirosan megjött, akkor ez sajnos tényleg nem a te hónapod volt.
Hasonló cipőben jártam mint te, másfél év után végre késett pár napot, majd jött a negatív teszt, majd másnap meg is jött. Csak nem rendesen, hanem barnásan, de az 5 napig. Aztán mikor vége lett, csináltam egy pozitív tesztet, most 17 hetes vagyok.
Mindenképpen vizsgáltassátok ki magatokat, lehet, hogy csak egy apróság akadályoz.
Sajnalom! :( De tenyleg ne add fel, sikerulni fog, hidd el! Az is igaz, hogy nem szabad rajta gorcsolni (tudom, konnyu ezt mondani). Nekem sok ismerosom es a hugom is nagyon ragorcsolt a temara es nem jott Nekik ossze, aztan mikor el tudtak erni azt, hogy nem gorcsoltek rajta, akkor osszejott.
Igen, sajnos az elet sokszor igazsagtalan abban, hogy kinek jon ossze hamar a baba, kinek nem, ezt mar en is megfigyeltem. De ne add fel, sikerulni fog!
Gondolom, hogy nehez lesz igy a balatoni nyaralas, de probald meg ugy felfogni a dolgot, hogy majd Ti is hamarosan babaval mentek nyaralni, hogy majd Nektek is eljon az ido.
Nagyon drukkolok Nektek!
Igen, siman van meg remeny a pozitiv tesztre. En sok not ismerek, akiknek kesobb mutatta csak pozitivnak a teszt (1-2 hettel kesobb is!).
Menj el a Balatonra, erezd jol Magad, probalj meg kikapcsolodni (bar tudom, hogy nehez igy, hogy ez jar a fejedben). Ha megjon, akkor se bankodj, ossze fog jonni legkozelebb. Ha meg nem jon meg, akkor az nagyon jooo! Drukkolok! :)
szia.Még lehet pozitív teszted nekem is később lett 2 csíkos tesztem már lassan 6 éves fiammal.
Tüneted van valamilyen ami másabb ?
Foganhatott később is. Bár nem gyakori.
Ettől függetlenül miért ne fürödhetnél????
Én úszni voltam,meg megyünk mi is Balcsizni is,eszemben sincs a parton üldögélni. 20 hetes vagyok...
nekem menzesz elmaradás után 1 héttel kezdte halványan mutatni a teszt
ultrahangon mégis szépen látszott
már elmúlott 4 éves a "halvány csíkocska"
Itt ülök a negatív teszt fölött és sírok. 9 hónapja próbálkozunk, mostanáig a tesztig sem jutottam el, mert mindig pontosan megjött. Ma van a 4. nap, hogy késik, és a reggeli teszt full negatív. Nem szokott késni, és még sosem maradt ki mensim. Nem értem mi van. Teljesen kész vagyok. Ma veszek egy 10-es érzékenységű tesztet, hátha azzal lesz legalább egy halvány csíkocska. Dokihoz csak jövő héten tudok menni.
Holnap megyünk a Balcsira, nem tudom, hogy fürödhetek-e vagy nem? Megjöhet bármikor, vagy baba van, csak még nem mutatta ki a teszt? Teljesen meg vagyok zavarodva.
Van itt valaki, akinek későn lett pozitív a tesztje, vagy esetleg negatív volt és mégis volt baba?
Ne haragudjatok, ha zavaros vagyok, de eléggé szét vagyok most csúszva.
További ajánlott fórumok:
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Szerintetek mit jelent, ha a nő beismeri az érzelmeit a férfinak, de az nem reagál rá se negatívat, se pozitívat?
- Volt mar valakinek olyan, hogy a kombinalt tesztje negativ viszont az integralt pozitiv lett?