Van hatással a fogamzásgátlók használata a szexuális vágyra? (tudásbázis)
Na tessék...! Hát nagyon gondolkodom azon, hogy nem fogom szedni semmit. Hanem valami mással fogunk védekezni! :o)
De gumival nem!
Én is a Jangeet szedem és szinte semmennyire nem kívánom a szexet,de nem is gondolok rá :S
Szerintem visszamegyek a dokihoz,hogy írjon fel más gyógyszert.
Egyébként én a Jangeet szedem, előtte pedig a Yasminellét szedtem. Mik a tapasztalatok ezekről? Nekem úgy veszem észre, semelyik nem jó. Pedig ettől már csak nagyobb hormon tartalommal rendelkező tabletták vannak állítólag! :o(
Ha abbahagynám a tabletta szedését, mennyi időre jönne vissza kb. a normális szexuális vágyam? :o)
ma világosultam fel :D gondoltam megosztom en is a borzasztó tapasztalatomat. . . 20 éves vagyok, de már 4 éve szedek tabletat, azert irta ki ilyen hamar az orvos, mert volt amikor egy hónapig volt menzeszem. . . 3ééve vagyok eggyütt a pasimmal. . . az első év tökéletes volt a második felében kezdődött, hetente már csak 1x sexeltünk. . . mostanra, odáig fajult a dolog, hogy hónaponta 1x. . . eggyáltalán nem kivánom a sexet, se vele, de meg massal sem. . . magam hibáztattam. . . mesrcilont szedtem, most arteziat. . . azt hittem a dolog lelki eredetü, ma irtam egy sexologusnak, es azt mondt azonnal hagyjam abba a tabletát, és hogy a nök 70%at erinti ugyanet. . . majnem ráment a kapcsolatom, már ott tartottunk hogy vagy nem illünk össze vagy én nemtudom. . . ahogy olvasom, nem én vagyok az egyedüli. . . egy részben dühös vagypok, hogy a nőgyógyász ilyenfajta mellékhatásokról végképp nem is szólt. . . szerintem le is tagadta volna, mert ebbol van a bevetel nekik. . . . sajnos még van 2 hétre tabletam azt be kell szedni, de utánna soha többet! remellem mar en is sexmanias leszek :DDD
am vannak taőasztalataitok a huvelygyuruvel v a kuppal kapcs. ? kosziii
Sziasztok!
Hát eléggé meglepődtem,mert most kerestem rá erre az egészre a neten, hogy van-e valóban ilyen mellékhatása, mert kezdtem tapasztalni... és hát látom h igen!
5 éve szedem a gyógyszert és nagyon feltűnt hogy a vágyam a sexre egyre inkább csökken.két hónapra abba kellett hagynom a gyógyszert, és akkor meg nem bírtam magammal!!!állandóan akartam volna abarátommal lenni:)
nem tudtam h mitől változott ez így meg, egyből arra gondoltam, hogy a gyógyszert abba hagytam és azért. most újra szedem...de had ne mondjam milyen a sexuális vágyam... mit lehet ilyenkor csínálni?? abba szertném hagyni, gógyszeren kívűl van még vmi tuti biztos fogamzásgátlás?
Sziasztok!
Nekem a Diane drasztikusan lecsökkentette a szexuális étvágyamat, sőt, majdnem minden ingeremet + még el is híztam tőle és még a pattanásaim sem múltak el, ahogyan azt mondják erről a gyógyszerről...
Sziasztok!
Én közel 8 évig szedtem a Mercilon-t, de semmi vágycsökkentő hatást nem tapasztaltam. Mikor abbahagytam akkor sem lett nagyobb a vágyam, és semmilyen káros hatása sem volt szerencsére. Elég gyorsan ki is ürült s szervezetemből mintegy másfél hónap alatt, és utána egyből sikerült teherbe esnem.
Valószínű egyébként szinte mindenkinél másképp jelentkezik ez a dolog, hiszen mindenkinek más a szervezete.
Viszont ha megszültem a babót én is spirált tervezek, mert az olcsóbb mint a tablettát szedni.
Mi az, hogy "szegény szerelmem" ?
Ha nem bír magával, húzzon fel egy gumit!
Én négyféle gyógyszert próbáltam, mindegyik 0-ra csökkentette a libidómat.
A férjem szerencsére nem csinál problémát a gumiból. Mint mondta, még mindig jobb így , mint amikor 2 hetente 1 szer szexeltünk, akkor se volt jó egyikünknek se.
Mostmár semmi gond, visszaállt minden a régibe.
Soha többet nem szedek tablettát, a férjem már nem is engedné....
Gyakran van hatása. Én 7 évig szedtem... Azt gondoltam, hogy valami lelki bajom van, hogy nem akarok szexelni.. :) Aztán abbahagytam, és előbújt a kisördög.
Hehe.. :)
Az elmúlt 10 évben 4 fajta fogamzásgátlót szedtem.
Háromtól semmi gondom nem volt, a negyedik gyakorlatilag 0-ra csökkentette a vágyam. Két hónap után abbahagytam és most az első gyógyszermentes ciklus után áll helyre a libidóm.
Többet nem szedek fogamzásgátlót.
sziasztok!
Én tavaly nyárig 6-7 éve szedtem a novynette-t ami elég alacsony h.tartalmúnak számit.
Elsősorban a ciklus beállitása és a fájdalom megszüntetése volt a cél.
Kezdetben semmi gond nem volt de szép lassan minden nemi vágyam oda lett...és nálunk ez szép csendben majdnem a kapcsolatunk végét okozta...pedig szeretem a párom de néha csak feküdtem mint egy darab fa..
Azóta meg le se lehet lőni..hihetetlen változás..
Viszont azóta megint rettenetesen görcsölök...
Valamit valamiért....remélem nemsokára jön a baby és nem kell egy ideig kinlódni:)))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan vegyem rá a feleségem szexuális segédeszköz használatára, és hogy kívánja a szexet?
- Hatással van e a fogamzásgátló tabletta a nemi vágyra?
- Okozhatja a fogamzásgátló a szexuális vágy csökkenését?
- A Gyntima hüvelykúp használata mellett lehet szexuális életet élni és strandra járni?
- Milyen hatással lehet a fogamzásgátlóra az antibiotikum?
- PCOS betegek, a PCOS hatással van a szexuális életre, libidóra?