Van esély rá, hogy terhes legyek, vagy inkább mensi lesz? (beszélgetés)
Kedves Hosszúcsaj,
gratulálok! Most olvastam a 66. hozzászólásodat és nagyon meghatódtam!
Sok boldogságot Nektek!
Kedves Mindenki,
14 napos késéssel dec. 27-n jött meg a vérzésem. Ilyen még sosem volt, a dec. 24-i teszt is negatív lett, nm valószínű, hogy vetélés volt.
Köszi a hozzászólásokat, Nikinek a szerencsejelet!
ilyet még nem használtam, gyógyszertárban kapható? még sosem ajánlották.
amúgy köszi a jelet :)) reméljük...
szia
a qupido az 10 erzékenységű nekem mensi előtt 4 nappal kimutatta a babát
Szerintem egy 10-es érzékenységű már tuti kimutatná.
Nem tudsz venni valahol????
Sziasztok! Helyzetjelentés: Barnázás megszűnt, viszont erős tojásfehérjeszerű folyás. Ez a 27. napom. Némi émelygés, rossz közérzet, szédülés most reggel, viszont mesuszerű fájdalom, ami lesugárzik a combomba. Érzékeny mellbimbók. Olyan jó, hogy mindezek a mesu jelei is lehetnek, hát a természet igazán csinálhatta volna úgy, hogy két tökellentétes dolgonak ne ugyanazok legyenek a tünetei :))) Na jó, csak vicceltem. Ha nem jön meg ma, akkor veszek este egy tesztet, és holnap reggel megcsinálom, nem bírom ki szombatig, szerintem ha baba van, azt 28. nap reggel kimutatja, nem? Milyen tesztet vegyek szerintetek? Ilyen clearblue-t csináltam már asszem anno.
Na most majdnem elbőgtem magam, a 3 évesem idehozott egy rajzot, azt mondta, hogy ez egy anyuka, akinek a hasában ott a baba, és tényleg látszik, és most két szempontból is dobtam egy hátast: eddig max irka-firkákat csinált, ez pedig jól kivehetően egy emberalak, a hasában valamivel. Másrészt meg honnan tudja, hogy ez az, ami most leginkább foglalkoztat? Nyilván nem kötöm az orrára a napi eseményket, bár természetesen azért téma szokott lenni a kistesó, csak ez most nagyon egybevágott. Lehet ő már tud valamit? :)))
Köszönöm! :-)
Én már azt várom, hogy legyen vége, aztán ismét lehet pózolni! :-DDDD
Szia!
Nekem is a mensi előtt szokott ilyet csinálni. De, amíg nem jön meg, addig van remény! Amikor terhes lettem, akkor is volt ilyen nálam. Szorítok neked!!!!
További ajánlott fórumok:
- Minimum hány napos terhes kell legyek ahhoz, hogy a terhességi teszt kimutassa?
- Mi változott rajtad leginkább terhesség alatt?
- Óvónő képzés levelezőn hol van ami jó is? Kell középfokú nyelvvizsga hozzá? Vagy legyek inkább dajka?
- Terhes lehetek vagy inkább valamilyen gyulladásról van szó?
- Hiányzik, h terhes legyek :-(
- Március 1-jén jött meg és 3-án elmúlt. Van rá esélyem, hogy terhes legyek?