Terhes lehetek vagy inkább valamilyen gyulladásról van szó? (tudásbázis kérdés)
és mire mész egy sima vérvétellel?
cikluszavart hormonális eltérés okoz a leggyakrabban, így kéne a hormonpanel (ami szintén vérvételes vizsgálat)
Ha már leveszik a vért, érdemes azt megvizsgálni belőle, ami a legnagyobb eséllyel okozza a galibát, nem??
Az UH nem mutatja ki a hormonszintet, a dokid tippelt. Csak vérvétellel deríthető ki a hormonszinted.
Nyugodj meg,ne olvass mindenféle fórumokat, ha ennyire ideges fajta vagy, mert feleslegesen beképzelsz mindenféle betegséget .
Bárkivel előfordulhat pár nap csúszás, de még olyan is, hogy kimarad. Persze lehetsz terhes is. Tesztelj még egyet pár nap múlva. Ha negatív, gondolkozz el rajta hogy vannak-e egyéb tüneteid. Ne olvasgass fórumokat stb, hanem csak magadra koncentrálva szedd össze a tüneteket, s menj el a háziorvosodhoz, mondd el, s valószínű, hogy elküld vérvételre.
11. ambruckiri 2014-07-23 23:03
Remèlem...Vagyis nem tudom mi lenne jobb.A doki azt mondta,hogy ha ilyen magas a ff hormonom -hüvelyi uh. alapjàn....Akkor lehet nem is lehet gyermekem...
Nem tudom...
Holnap tesztelek mèg egyszer,ìgy màr a 6. kimaradt nap lesz,ha az is negatìv,akkor gyakorlatilag negatìv,ugye?
Az a baj,hogy egyfolytàban ùgy èrzem meg fog jönni,rohanok wc-re,de semmi...A mellem viszont nem feszül ùgy ahogy szokott ebben az időben...plussz szurkàlàs...
A tünetek bármit jelezhetnek. A negatív teszt negatív, ha jövő héten is az ;).
Mindenképp doki szerintem, ha nem jön meg, és negatív, akkor azért, ha meg pozitív...
Minden jót, legyen, ahogy te szeretnéd.
A 2. Napon teszteltem,holnap lesz a 6.
Csinàlok mèg egyet.
Remèlem...Vagyis nem tudom mi lenne jobb.A doki azt mondta,hogy ha ilyen magas a ff hormonom -hüvelyi uh. alapjàn....Akkor lehet nem is lehet gyermekem...
Nem tudom...
Holnap tesztelek mèg egyszer,ìgy màr a 6. kimaradt nap lesz,ha az is negatìv,akkor gyakorlatilag negatìv,ugye?
Az a baj,hogy egyfolytàban ùgy èrzem meg fog jönni,rohanok wc-re,de semmi...A mellem viszont nem feszül ùgy ahogy szokott ebben az időben...plussz szurkàlàs...
Szerintem csak tippelt, hogy mitől késhet még.
Ne aggódj, ennyi napos késésnél ÁLTALÁBAN már pozitív a teszt azért.
A fájdalom nem jelent semmit- ebből a szempontból.
Bármi lehet, akár egy sima felfázás is.
Nekem amúgy 6. vagy 7. menstruáció utáni napon lett pozitív a teszt (nagyon nagyon halványan), és még a menzesz se maradt ki rendesen. A hüvelyi uh meg még ehhez képest egy hét múlva se látta.
De azért nem ez a normális, viszont 5 napos késénél a hüvelyi uh elég korai.
Tesztelj megint, reggeli vizeletből.
Alhasamban,illetve mindkèt oldalon petefèszkemben szùrò fàjdalom.
A sok negatìv ellenère (vagy korai volt mèg a teszt ès az uh.) Lehetek terhes?Volt valakinek csak ez a tünete?Vagy gondoljak gyulladàsra?
További ajánlott fórumok:
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?
- Akinek a terhesség alatt volt valamilyen maszatolása az milyen volt?
- Tud valaki valamilyen hatásos módszert a szőrtüsző gyulladás kezelésére?
- Fogfájás, ínygyulladás lehet e kora terhességi tünet?
- Arcüreggyulladás terhesség alatt
- Befolyásolja-e a terhességi teszt eredményét valamilyen gyulladás?