Fogfájás, ínygyulladás lehet e kora terhességi tünet? (tudásbázis)
Szia! Nem írtad meg hogy mi lett; bár ebből azt gondolom hogy sajnos negatív lett a teszt.
Engem nagyon érdekelne, mert ugyanez a felállás nálam is!!!!
Jók a fogaim, túl vagyok a beképzelésen (februárban kezdjük a lombikot), PMS tünetetim mindig is voltak: szóval a melleim érzékenyek; stb.
Szilveszterre nem várom, azaz 4 nap múlvára.
Kb. egy hete, a beágyazódástól fájogat a bal felső oldalon 2 fogam: hol az egyik, hol a másik. Az ínyem nekem nem gyulladt; nem vérzik és nem érzékeny.
Tisztában vagyok vele hogy nem tipikus terhességi tünet, de nagyon érdekes mindenesetre.... :-)
Hát, igen, tipikus eset. Aki gyermekre vágyik, mindig azt mondja: nem akarom magam beleélni. És mégis... :)))
Ezzel én is így voltam/vagyok- Én minden esetre drukkolok neked!!!
Mivel vezetem a reggeli hőmérsékletet és mensi előtt 1 nappal már csökken, ezért arra gondoltam, ha 27-én még fent lesz, akkor veszek tesztet, ha 28-án is akkor már reménykedhetek, ha 29-én is, akkor irány a WC.:O
Bár ismerve magam, lehet szombatra beadom a derekam.
Nagyon nem szeretném még magam beleélni.
28-án nem várom.
A sztori ott van a 6. hozzászólásban
PMS elő szokott nálam fordulni, hol gyengébben, hol erősebben, de fogínyvérzést még nem produkált egyszer sem.
Ezért is gyanakodom.
Igen, nem szeretném magam beleélni, csak nagyon, de nagyon véletlen egybeesés.
Ha ez máskor jelentkezett volna nem kombinálnék.
A véletlenekben meg nem hiszek.
Egyébként én is kicsit furcsállom.
Az ínygyulladásra oda kell figyelni, mert terhesség során akár vetélést is okozhat, mindenképpen kezeltetni kell.
Amúgy határozottan vérzékenyebb voltam terhesség alatt. Szerintem lehet tünet.
Lehet korai tünet is, de csak egy szimpla ínygyulladás is.
Szerintem is a teszt a tuti, már csak pár nap, bírd ki. :) Jobb mint a találgatás, vagy ha beleéled magad, hogy hátha...
:O
14-én is!!!!!
Január 1-én volt az utolsó menstruációm, peteérés 15-én. Párommal 14-én voltunk együtt.
Alaphőm 36,6 volt pé előtt, pé után 37 celsius fok nyelv alatt. Utána számoltam 20-a körül "kellett", hogy a beágyazódás megkezdődjön, és érdekes módon azóta fájdogál a fogam, kissé gyulladt az ínyem is. Eleinte nem foglalkoztam azzal, hogy összefüggés lenne a két dolog között, de mindenesetre furcsa.
Tegnap is és ma is meglepődtem azon, hogy nem érzem a kávé ízét. Bár ez lehet attól is, hogy Corsodylt (alkoholomentes) használok rá.
Egyébként 28-ára nem várom.
Várom a véleményeteket!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Terhesség lehet?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Terhesség alatt kibírhatatlan fogfájás?
- Van köztetek valaki akinek fogfájás volt a korai terhességi tünete?