Hiányzik, h terhes legyek :-( (beszélgetés)
Sajnálom. :-(((
Az én kisfiam április 7-én lesz 18 hós. Nekem nem is a terhesség (végig rettegés, hogy egészséges legyen), és nem is a szülés (8 órás vajúdás után császár) hiányzik, hanem az a hangulat, amikor hazajöttünk. Már itthon, nyugiban pici babázhattam. Olyan gyorsan megnőnek ezek a gyerkőcök. És szomorú, hogy azon kell gondolkodni az embernek, hogy merjen-e vállalni másodikat anyagi okokból.
:-)
Ti merrefelé vagytok?
Tényleg nagyon kicsi a világ.... melyik helyőrségben vagytok????
És amúgy nagyon-de nagyon gratulálok, ennél szebb nincs az egész világon!!!!
2 gyerkőcöm van, 1 fiú 1 lány, 5 és 4 évesek.
Még mindig hiányzik nekem is a terhesség a szülés, nekem is nagyon szép emlékeim vannak, még ha nem is volt egyszerű egyik sem (mármint a szülések, 1 sima :-) 1 császár)
De a várandósság, jaj, az nagyon jó :-)
Sajna, nálunk sem lesz több :-(
Neked kitartás, eljön még a Te időd is, megint :-D
Hallod, irigyellek! 31 hetes vagyok, de már nagyon a türelmem végén. Az első három hónapban az ágyból alig bírtam hányás nélkül kimászni reggelente, most pedig állandóan fáj a pocim, mintha lefelé húzna. Meg a görcsök.....
Én azt várom hogy végre a karomba tarthassam.
De gondolj bele: van egy kétéves egészséges kisfiad, és a férjed sem lesz mindig külszolgálaton, és most is az anyagi vonzata miatt van oda ( szerintem).
Katonák vagyunk mindketten, és meg lehetbe oldani a 2. picit, de nem szeretnénk, h bármelyikük is hiányt szenvedjen bármiben is. Én mindeg ezt tartom szem előtt :-) Gí inkább várunk pedig olyan jó lenne:-)
Jah, és afgániában van sajnos...
Szia!
Én tudom milyen érzés. Már átéltem. Nekem ugyan már teljesült a vágyam. Nálam is akkor jött elő ez az érzés amikor Vera 2 éves lett. Végül 8 hónap múlva terhes lettem. Terveztük, de később.
sajnálom nagyon... én most 21 hetes terhes vagyok, van egy 16 hónapos fiam, nekünk is ő lesz az utsó baba, úgyhogy próbálom kiélvezni minden percét a terhességnek. Végül is van már egy fiam, most lesz egy kislányom, van akinek egy sem lehet, örüljünk hogy nekünk van.
Biztos lesz kistesó nálatok is, türelem :)
Siasztok.... volt már ilyen érzésetek? 2 éves a kisfiunk, és olyan nagyon sokszor gondolok arra, milyen csodálatos volt terhesnek lenni, meg a szülés is... számomra legalábbis. És olyan rossz belegondolni, h a férjem épp külszolgálatvban van, és ahhoz, h még egy babát be merjünk vállani, még legalább egyszer ki kell mennie, és az sajnos nem most lesz még.... olyan rossz, h az ember, aki szeretne is gyereket, és tudja, h olyan szépne fel tudná nevelni, nem teheti meg (nálunk anyagi okokból), h bevállalja.... szomorú :-(
Bár lehet, h csak nagyon "szőke vagyok!!!!
További ajánlott fórumok:
- Minimum hány napos terhes kell legyek ahhoz, hogy a terhességi teszt kimutassa?
- Van esély rá, hogy terhes legyek, vagy inkább mensi lesz?
- Rettegek a várandósságtól, mégis harcolok, hogy terhes legyek.
- Antibébi tabletta mellett van e valami ráció arra, hogy terhes legyek?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?
- Március 1-jén jött meg és 3-án elmúlt. Van rá esélyem, hogy terhes legyek?