Van élet a nyelves csók és szájra puszi között? (beszélgetés)
No, hát azt egyből gondoltam, hogy nem az ovis szájra puszira gondolsz. Ezt csak megemlítettem, mint létező jelenséget.
Egyébként nekem ez a linkelt puszi olyan "színházi csók" benyomását kelti. Amikor úgy tűnik, mintha csókolóznának, de ez nem igazi csók.
Még egy megjegyzés: A cím tényleg sántít. Már említették mások is.
Átmenetet írtam volna élet helyett. És megcseréltem volna a sorrendet. Valahogy így:
Van átmenet a szájra puszi és a nyelves csók között?
Persze nem ez a lényeg.
"Mi abban a szenvedélyes, hogy összedörzsölitek az ajkaitokat? "
Ha úgy mint a tenyerünket szoktuk, abban valóban nincs semmi szenvedélyes! ;)
Köszönöm válaszod!
"A puszi az puszi. Akkor is, ha szájra adod, kapod. "
"Szájra puszival már az ovisok is próbálkoznak. :)"
Pont erre akart utalni a kérdésem ,hogy technikailag lehet a kettő között valami egészen más!
Ha olyan a technikája, mint amikor arcon puszilunk valakit akkor valóban így van. Nem óvodás szájra pusziról beszélek.
Ilyesmire gondolok:
Szerintem ez több mint puszi és elég szenvedélyes.
A puszi az puszi. Akkor is, ha szájra adod, kapod. Kezdetnek nem rossz. Lehet a valódi csók "előszele".
De a szenvedélyes csók az más. Ahhoz bizony be kell vetni a nyelvet is. Anélkül nem az igazi.
Szájra puszival már az ovisok is próbálkoznak. :)
Huuuu de jó is volt. 🤤
Kiváncsi lennék, hogy az az illető még mindig úgy tud vajon csókolni? 😅
FI kérdésére pedig nekem is válaszom a NEM. Mi abban a szenvedélyes, hogy összedörzsölitek az ajkaitokat? 🤔
Persze, hogy van élet nélküle...
Minek az a sok előjáték? csak az idő megy vele...
Durrr bele a közepébe aztán uccu neki...
S így látom a meccs elejét is...))
"Nem lehet szenvedélyesen csókolni az ajkakat úgy, hogy közben a nyelvünket nem használjuk?"
Nem, mert az nem szenvedélyes csók, hanem szenvedélyes puszi.
Feltételezem a fórumcímen nem sokat gondolkoztál.
Nem.
A cím rettentő hülyén hangzik.
Szerintem még nem találkoztál azzal az emberrel aki úgy csókol hogy abba sem akarod hagyni.
A legtöbb embernek elképzelhetetlen egy párkapcsolat nyelves csók nélkül. Annak, aki nem szereti, azt mondják, hogy a szájra puszi az nem csók.
A szájra puszi valóban nem csók hisz benne is van: puszi.
Nem lehet szenvedélyesen csókolni az ajkakat úgy, hogy közben a nyelvünket nem használjuk?