Párom már szájra puszit sem ad. :( Nem merek rákérdezni mi az oka. (beszélgetés)
Köszönöm :( Hát,igen ez szörnyű,az egész életemre kihat. Sokan mondják,hogy ők nem bírták volna ezt a sok szörnyűséget pld ébren áramos kezelés stb. Igen,velünk lakik a húgom,neki meg a férfiakkal nincs szerencséje :( Hová menne a párom? Sajnos nem dolgozom,igen jól emlékszel. Úgy döntöttem,marad így minden.Én egyedül nem sokra megyek,ha ő nem partner hogy megbeszéljük a dolgokat. Legalább biztonságba vagyok anyagilag,meg azért szeret ő a maga módján. Sokszor magától jön és átölel...
Ez van,így kell lennie biztos...
Sajnálom hogy nem vagy jól,,de egy icipicit próbáld összekapni magad .
Nem kell nagy dolgokra gondolni,,csak apránként,,de tegyél kicsit valamit ami hoz egy kis fényt a mindennapokba.
Bármit ami máskor nem úgy van.
Elsősorban magadért,,aztán talán a beszéd helyett ez többet fog érni.
Lehet, hogy nem is házasok. Nem kell házasságlevél !
Miben viccelek ?
kikérjem a pszichiáternőm véleményét ha megyek kontrollra "
Kérd ki, de kezdj el élni ahogy szeretnél, mindegy hogy az milyen
kell házasságlevél hozzá? :)
Pontos véleményért ismerrin kelelne a fórumnyitóék vonatkozó életétg.
Az egyik fajta férj keres szeretőt magának,a másik fajta , ha éppen kedve tartja kielégiti magát, aztán szép lassan ezt is megunja, elhervad és életúnt lesz, lesznek
Pszichiáter/pszichológus? Viccelsz bizonyára
Sajnálom 😞 régebben írtad hogy egy jó van az életedben hogy találtál egy rendes férjet. Annyiszor eszembe jutsz hogy szörnyű hogy meg tudják nyomorítani egy egész életét a másik embernek. 😞 Multkor pont azon gondolkoztam vajon min múlik, hogy valaki mégis valamennyire fel tudja ezt dolgozni és tud teljes életet élni, a hegekkel a lelkén, másnak meg miért nem sikerül. 😞🤷♀️ A húgod veletek lakik még? Ha elmegy a párod mi lesz veled? Úgy tudom nem dolgozol…?
Hát,igen sajnos ilyen rossz volt a gyerekkorom. Nem tudom,igazából már semmihez sincs kedvem. Csak úgy telnek a napok unalmasan. Egyhangú minden. Meg kellene beszélni,de ha ilyesmit szóba hozok,csak ideges lesz. Mindegy,leéljük így ami van,nem tudok mit tenni. Köszönöm azért a tanácsokat.
Szörnyű, amit írsz, ezt nem gondoltam ! Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokat kellett elviselned !
Ha ilyen sokat ivott a férjed, lehet, hogy impotens lett közben, és ezért nem akar erről beszélni, szégyelli előtted is.
Ha neki nincs lakása, kényelmes neki Veled lakni, miért akarna elmenni ?
Én elmondanám a pszichiáternek, mi van otthon.
Nincs kedved megtanulni főzni ? Nem kell bonyolult ételekre gondolni. A férjeddel együtt is főzhetnétek, mikor ráér.
Bármi problémátok van, meg kellene beszélni !
Már többször írtam ki ide dolgokat. én vagyok az apám meg nagyapám által 13 éves korom óta molesztált pszichés beteg. ha félrelép,az ő lelkiismerete szennyeződik.. de akkor nem azt kéne hogy: meguntaléak,elmegyek keress te is valakit magadnak??? :( Amúgy meg nem hiszem hogy ő is kéne valakinek. több mint 15 évig erősen ivott,és mostanába ami nem az ő hibája szinte csak altatóval tud aludni és ez bizony meglátszik rajta. de azt is hiába mondom,menjen szakemberhez.. igaz,mondta hogy jövőre már elmegy... szerintetek kikérjem a pszichiáternőm véleményét ha megyek kontrollra legközelebb vagy le éldegéljük ezt már így és kész?
Ki ne akarna boldog lenni? Olvasd el amit Lilom10-nek írtam
Hát,igen biztos így élem le az életemet. Szerintem meg nincs szeretője. Bár,ki tudja. De akkor miért van velem? Mondaná meg,még ha fájna is és próbálnék én is valakit,valakinek csak kellenék. Sajnos nem igazán tudok dolgozni,annyira változó a közérzetem. Esetleg ilyen rehabos munkát,bedolgozást itthonról valami könnyebbet. Az az igazság hogy a betegségem miatt meg hogy 13 éves koromtól 17 ig intézetekbe meg a pszichiátrián voltam... és sosem vagyok túl jól..nem tudok főzni. lehet,ebbe unt bele? meg több minden van amit ha úgy vagyok nem igazán tudopm elvégezni stb. el vagyok keseredve nagyon. de hát,tudta mit vállal mikor elvett. sőt,akkor még sokkal betegebb voltam...
Ebben teljesen igazad van. Az ébresztőt úgy értettem, hogy talán mindenkinek jobb lenne, ha tiszták lennének a vonalak. Attól még a házasság, mint közösség fenn maradhat, de adott esetben a férjnek sem kellene titokban félre járnia, ha azt teszi, a feleség meg nyugodt lehetne, hogy nem marad egyedül a betegségben. Végtelenül szomorú, hogy valaki 25 év házasságban sem mer egy tisztázó beszélgetést kezdeményezni.
Igen, egyetértek. Sok mindent nem tudunk. Nem valószínű, hogy a feleség 15 éve beteg. Talán a boldogtalansága is hozzájárult, hogy tartósan beteg lett.
Ami nekem elképzelhetetlen lenne, hogy ezt a témát nem beszéljük át a férjemmel.
Igen. Sajnos ha olyan helyzetben van, hogy függ a férjétől, mert beteg, akkor ébresztő ide vagy oda, nem tud mit csinálni.
Valószínűleg a szerelem már rég oda van. De szerintem egy házasság arról is szól, hogy akkor is kitartok a másik mellett, ha ő beteg és kiszolgáltatott. Nem pedig lelépek, mert már úgyis elmúlt a szerelem.
Nekem nem kell erősíteni a véleményedet,,nem azt vitattam.
A férj nem akar beszélni arról, miért nincs szex köztük. Ő dolgozik, a feleség beteg. A feleség nem tudja, szereti-e még a férje, aki már puszit sem ad a szájára.
Ha a férj kb. 40 évesen impotens lett, csak kiderült volna ! Eltelt 15 év ( otthoni)szex nélkül ! Kérdezzétek meg a férjeteket, mit szól ehhez a témához ?!
Szerintem.
Ebben az esetben az "ébresztés"
nem oszt,nem szoroz.
Talán nem is kell találgatni miért.
Függetlenül attól, hogy milyen vélelmeink vannak.
Van az a helyzet, amikor egy ilyen mondat ébresztő lehet. Ez szerintem pont egy ilyen. Egyébként szerinted ő maga nem tudja? 10 év házasság után megszűnik minden intim kapcsolat úgy, hogy a férfi egészséges?
Szerinted miért nem mer rákérdezni, hogy mi a helyzet?
Honnan veszed hogy egészséges?
Amúgy meg senki életébe nem látunk bele,,akárhány éve vagyunk házasok.
Nincs szex otthon 15 éve ! Ilyen nincs egészséges férfinél ! Nem akar róla beszélni, nem ad puszit,stb.
Elég régen vagyok férjnél...
Kár ezért a "férjednek van szeretője" mondatért.
Van elég baja,,nem kell hogy légből kapott feltételezésekkel,,még rontsunk is az amúgy sem kellemes helyzeten.
Nem akarja? Persze h nem, de akkor ez ennyi. Nem akarsz boldog lenni?
Ha ennyire egymásra vagytok szorulva, lehet, hogy így éled le az életed.Szerintem ez megszokás, nem szeretet. Ahogy írtam, szerintem a férjednek van szeretője. Ő van jobb helyzetben, mivel Te beteg vagy, nem csinálsz azt, amit akarsz, ráadásul anyagilag is ki vagy neki szolgáltatva. Az egészségedet vissza tudod valamennyire szerezni ? Tudsz majd, még dolgozni ?
Sajnos nem akarja hogy szóba hozzam hogy miért nincs köztünk testileg semmi. mint írtam,fura választ adott. Hogy szeret-e? Jó kérdés. Sajnos nagyon beteges vagyok,rá vagyok szorulva anyagilag is meg mindenhogy. Kinek kellenék? És hálás is vagyok neki,hogy idáig kitartott mellettem pedig nem volt könnyű. Nem is lenne hova mennie,mert a nagyszüleim építették anno ezt a családi házat és húgom is velünk lakik. Bonyolult helyzet. Nem vagyok boldog vele,sajnos...
Sztem itt az idő h boldog legyél. Lépj. Vagy ki vagy mellé.... mindenkinek jár a boldogság, nemcsak ahogy Csernus mondja, ülünk a jó meleg szarban, mert kényelmes....
Puszi szájra teljesen normális. Szüleim is mindig így köszöntek egymásnak. Előttünk mást nem is tettek
Hány évesek vagytok ? Talán 50-55 ? És 10 év házasság után megszűnt a szex ? Ha egyikőtöknek sincs rá igénye, nem szóltam. De ha Neked van/ lenne, miért nem szóltál max. pár hónap után, hogy Neked ez nem házasság így, hanem testvéri kapcsolat ? Ha a férjed egészséges, nem tudom elképzelni, hogy nincs valakije ! Csoda, hogy 1-2 ölelést még kapsz tőle ! Szerintem nem normális dolog, hogy egy feleség kb.40 éves korától ne éljen házaséletet ! Én már rég átbeszéltem volna a helyedben a férjemmel a témát. Megmondtam volna, ha nem lesz változás, nem kíván már, stb. akkor keresek egy szeretőt magamnak, és egy szava sem lehet !
Én azt nem értem, - és nem akarlak megbántani - hogy minek a szájra puszi ha csak azért vagytok együtt hogy ne legyetek külön?
További ajánlott fórumok: